Попри скандал Дендропарк планує будувати аквапарк і садити нові голландські квіти

Кіровоградська міська організація партії «УДАР» сьогодні поширила інформацію про сесію Кіровської райради.

«Сьогодні мало відбутися засідання Кіровської районної в місті Кіровограді Ради. Але за 15 хвилин до його початку, голова Ради Рацул Олександр Анатолійович, посилаючись на терміновий виклик телефонограмою в Київ, залишив сесійну залу. Перед депутатами та громадянами виступив голова Кіровоградської міської організації ПП «УДАР Віталія Кличка» Горбовський Сергій Володимирович.

Він прокоментував дану ситуацію таким чином: «Багато депутатів, що прийшли на сьогоднішню сесію, відпросилися з роботи, щоб дізнатися, що відбувається в Кіровській районній в місті Кіровограді Раді. Але, як ви бачите, Рацул просто уникає відповіді».

Ситуацію, що склалася навколо Дендропарку, прокоментувала Онул Лариса Анатоліївна, Голова фракції ПП «УДАР Віталія Кличка» у Кіровоградській міській Раді VI скликання, яка зазначила: «На сьогоднішній день у нас на руках наявна вся документація про правові відносини Дендропарку з комунальними підприємствами, податковою службою та владою. Тому, не зважаючи на тиск влади, ми не припиняємо діяльність по окультуренню парку. На даному етапі розробляється проект аквапарку, чекаємо з Голландії 500 тис нових сортів квітів, у нас працює молода дизайнерська група фахівців. І ми продовжимо й далі рухатися в тому ж напрямку», — сказано в ньому.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар