У Кропивницькому з’явився сучасний сервіс доставки їжі Mister. Am

Кропивницький приєднався до всеукраїнського сервісу замовлень та доставки страв Mister. Am.

Обласний центр став сьомим містом після Чернігова, Сум, Івано-Франківська, Хмельницького, Житомира, Черкас, що підключився до сервісу.  Сервіс зручно дозволяє містянам робити собі смачно, замовляючи  страви з найкращих закладів міста без націнок і долучаючись до крутих акцій і знижок.

Замовляти піцу, суші, бургери та безліч інших смачних страв можна на сайті сервісу або за допомогою додатків для iOS та Android.

Сервіс  Mister.Am зручний для споживача і вигідний кафе-ресторанам, адже останні отримують додаткових клієнтів з Internet мережі, при цьому не несуть жодних додаткових витрат і ризиків. Підключитися до сервісу можуть навіть заклади, які мають власних кур’єрів – для таких сервіс буде лише агрегатором нових клієнтів.

Клієнти ж отримують змогу замовити їжу і напої з улюбленого закладу без жодних націнок, з цікавами акціями та знижками і доставкою у будь-який куточок міста.

У Кропивницькому через сервіс вже можна замовити страви з кафе-ресторану «Scorini», фастфуду «Крила», ресторану «Пахлава», кафе «Пельмені і вареники», кафе-бару «SHObar», кафе «Ретро» (екс-Горком), а на днях підключається магазин «Наше пиво» і кафе «Восточный уголок».

Якість сервісу забезпечується завдяки максимальній автоматизації всіх процесів (ресторани і кур’єри взаємодіють з Mister.Am через спеціальний службовий додаток) та роботі кол-центру, спеціалісти якого контролюють вчасне виконання замовлення на кожному етапі.

Наразі Mister.Am  охоплює все місто, окрім селища Нового.

Вартість позицій в меню Mister. Am відповідає меню-ціннику у кафе-ресторані-магазині партнера. Оплата доставки по місту складає 35 гривень, з додатковою 5-гривневою доплатою, при бажанні клієнта, за доставку до дверей.

«У час бурхливого розвитку ІТ-технологій, коли у Європі і США до половини й більше продукції ресторани продають через мережу інтернет, в Україні виник свій прогресивний сервіс, який забезпечує повний цикл руху замовлення від його оформлення споживачем до адресної доставки кур’єром. Найперша наша перевага у зручності, адже надаємо клієнту доступ, через відповідний додаток у смартфоні чи сайт до широкого вибору закладів, їх меню і цін, де він може порівняти і обрати, що йому хочеться і можеться. По-друге, це круті акції, знижки і розіграші. Про них ми інформуємо на нашому ресурсі замовлень, через сторінки на facebook, instagram. Це і безкоштовна доставка, і знижки, і накопичення у особистому кабінеті віртуальних інгредієнтів , за які клієнт безкоштовно отримає реальну піцу. По-третє, ми робимо якісну доставку, адже кожен етап контролює кол-центр, супроводжуючи замовлення від моменту заявки до передачі замовлення кур’єром. Коли приходить заявка, заклад має 5 хвилин, щоб її прийняти і якщо замовлення не прийнято – система про це одразу сигналізує, із закладом зв’язуються наші спеціалісти. Так само відслідковується і робота кур’єрів. При підтвердженні ж замовлення, клієнт отримує смс із інформацією про те, коли буде доставлена продукція. При форсмажорах він теж оперативно сповіщається. У разі виникнення у клієнта претензій до якості доставки чи самої продукції, він має змогу одразу звернутися у кол-центр чи написати нам на сайт, адже відповідна контактна інформація супроводжує кожну доставку. Нашими перевагами є і пакувальні екологічні термопакети, які зберігають до 40% тепла і термосумки, в яких доставляється продукція.  Якщо ж кур’єр затримується більше ніж на 15 хвилин з вини сервісу, ми компенсуємо клієнту вартість доставки (у разі затримки з вини кафе-ресторану, просимо заклад запропонувати свою компенсацію).  Також нашою перевагою буде можливість як готівкового, так і безготівкового розрахунку, реалізація якого в місті у найближчих планах» – розповідає керівник  Mister.Am  Кропивницький, Дмитро Савранський.

Клієнт може обрати швидку доставку, самовивіз або завчасну доставку за декілька днів до її виконання, а також розрахуватись готівкою чи безготівково.

Хоча сервіс і почав працювати трохи більше тижня тому, але вже має десятки постійних клієнтів і сотню підписників сторінки Facebook. До речі, просто зараз на цій сторінці триває розіграш сертифікату на 500 грн., а також публікується цікава інформація про сервіс.

«Можливо тим, хто працює в центрі міста зручно просто вийти на обід в найближче кафе. Коли ж ти працюєш у віддалених районах, як от Балашівка, то це дуже зручно. Завдяки сервісу ми з колегами вже не раз смачно обідали тепленьким  з улюбленого кафе. Замовлення зробили заздалегідь і отримали у визначений час» – розповідає Елла, кропивничанка, яка випробувала сервіс.

Корисні посилання:

Сайт Mister.Am  – www.mister.am 

iOS додаток / Android додаток 

Facebook Mister.Am Кропивницький 

Контактні телефони:

тел.: (066) 1 400 500 та 095 90 38 198 (Дмитро)
      
Поширити:

Залишити коментар:

коментар