У Кіровограді пофестивалили любителі аматорського кіно (фото)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

11 короткометражних фільмів про Кіровоград були представлені на третьому ліцейному фестивалі аматорського кіно «Промінь-2014», який відбувся вчора, 1 квітня, на базі педагогічного університету.

Як повідомив кореспондент Першої електронної, конкурсною темою фестивалю обрали «Чудеса рідного краю» і присвятили її 75-ій річниці з дня заснування Кіровоградської області.

Суддівська колегія оцінювала оригінальність сценарію ліцеїстів, роботу режисера, оператора, акторів, якість монтажу та звуку тощо. У результаті з-поміж 11 відео було обрано три найкращих:

3 місце присудили фільму «Чудеса рідного краю», який створив ліцеїст Богдан Мірошник за матеріалами сімейного відео-архіву.

2 місце сюжету «Чудеса поруч», в якому учні 10-го фізико-математичному класу розповіли про цінність людських стосунків.

1 місце виборола короткометражка «Чудесні люди рідного краю» ліцеїстів 11-го правового класу. У відзнятому ними відео кіровоградці різних професій розповідали про любов до своєї праці та рідного міста.

За словами директора комунального закладу «Педагогічний ліцей Кіровоградської міської ради Кіровоградської області» Наталії Чередніченко, за три роки існування фестиваль якісно змінився. Чимала заслуга в цьому працівників ОД ТРК, які погодилися консультувати ліцеїстів у питаннях режисури, монтажу, акторської гри.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар