Мустафа Найєм попросив Ларису Онул не обманювати так жорстко своїх виборців

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Сьогодні під час прес-конференції відомий український політичний журналіст, член Блоку Петра Порошенка Мустафа Найєм через ЗМІ звернувся до Лариси Онул, яка балотується в народні депутати по 99 округу, і попросив її не обманювати виборця.

Як повідомив кореспондент Першої електронної, Мустафа Найєм пояснив, що Лариса Онул агітує виборців, прикриваючись ім’ям Віталія Кличка.

«Ми чули деякі інсценування з боку Лариси Онул про те, що ми збираємося її підтримувати. Я б попросив Ларису Онул не обманювати так жорстко своїх виборців. Це брехня. Це не правда. Ми не підтримуємо Ларису Онул. Другий момент у цій справі. Коли я їхав по місту і побачив купу біл-бордів, на яких зображено пані Онул і Віталія Кличка. Я зателефонував Віталію і спитав: «Що відбувається?». На що Кличко сказав, що він ніколи не фотографувався з нею, і ніякої підтримки їй не надає. Ми (Блок Петра Порошенка, ред.) пані Онул не підтримуємо і Кличко її не підтримує. Оці борди, які ви бачите по місту – це її особисті фантазії, її власна ініціатива. І всі ті прес-релізи про те, що її підтримує хтось з Києва, у тому числі я, Сергій Лещенко, Віталій Кличко – це не правда!», – зазначив Найєм.

Під час прес-конференції Мустафа Найєм дізнався, що чоловік Лариси Онул – Микола, який є кандидатом до Верховної Ради по 100 округу, також використовує ім’я і зображення Віталія Кличка, а ще символіку партії «УДАР» у своїй передвиборчій агітації. Перетелефонувавши Віталію Кличку, Найєм з’ясував, що про цей випадок лідеру «УДАРУ» теж не відомо.

Ні Віталій Кличко, ні партія «УДАР» не надають ніякої політичної підтримки Ларисі та Миколі Онулам, та й взагалі не знають, що Онули використовують їх у своїй агітації.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар