У Кіровоградській міськраді слухатимуть про громадський транспорт і реформування ЖКГ

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Відразу два громадських слухання, з роботи громадського транспорту і реалізації реформи в сфері ЖКГ, доручив готувати секретар Кіровоградської міської ради Іван Марковський профільним заступникам міського голови.

“Ми розуміємо, що проблеми з організацією пасажирських перевезень у Кіровограді є, – наголосив Іван Марковський під час наради з керівниками виконавчих органів, – знаємо достеменно і хто викликав такі проблеми. Я відверто називаю це політичною диверсією, али ми не будемо падати на коліна. Сьогодні готується проведення конкурсу на право перевезень і якщо хтось у Кіровограді не захоче брати в ньому участі – будемо залучати перевізників із інших міст, хоч, звичайно, хотілося б, щоб цю роботу виконували кіровоградські підприємства”.

Також Іван Марковський наголосив, що громада має знати результати фінансової перевірки на підприємстві ТОВ “ЄТК” – вони шокують.

Внаслідок хитрих операцій зі списання транспортних засобів, його ремонтів, 43 тролейбуси, які раніше належали громаді міста, перейшли у власність однієї відомої подружньої пари, повідомив секретар міської ради.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар