Що відомо про постраждалих від вибуху гранати партнерів президента ФК «Інгулець»

© ТК Футбол

Учора ввечері вибухнула граната у кімнаті, де відбувалася приватна зустріч президента ФК «Інгулець» Олександра Поворознюка з двома особами, чиї імена не розголошуються. Події розгорталися не в офісі футбольного клубу.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією спільноти “ЗМІ нашої громади”.

Як зазначила місцева журналістка Оксана Ліщенюк, постраждалих одразу доправили в лікарню.

У Петрівській ЦРЛ Першій електронній газеті підтвердили, що вчора у приймальне відділення надійшов пацієнт з вибуховими травмами. Але ступінь травм відмовилися коментувати. На питання, чи правда, що одному з постраждалих вибухом відірвало руку і ногу, як повідомляють деякі ЗМІ, лікарка відповіла: “Звідки така інформація? Я нічого не коментуватиму, особливо отримані травми”.

У поліції також підтвердили, що внаслідок вибуху серйозну травму отримала одна людина. Обставини інциденту з’ясовують, адже учасники зустрічі запевняють, що конфліктів між ними не було, як не було й сторонніх осіб у кімнаті – лише вони утрьох.

Нагадаємо, фермер і президент ФК “Інгулець” Олександр Поворознюк на прізвисько “Папа” відомий на Кіровоградщині своїм кримінальним минулим і сумнівними зв’язками з колишнім начальником обласного Управління захисту економіки Володимиром Духном. Останній, за інформацією ЗМІ, зловживаючи службовим становищем, створив у Кіровоградській області власну злочинну мережу.

Читайте також: Одна дитина загинула і ще четверо осиротіли внаслідок ДТП на Кіровоградщині

Поширити:

Залишити коментар:

коментар