У Кропивницькому попрощалися з військовим Андрієм Беспаловим (ОНОВЛЕНО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Сьогодні, 19 жовтня, на Рівнянському кладовищі у Кропивницькому провели в останню путь бійця 17 ОМПБ із селища Нового Андрія Беспалова, який днями підірвався на розтяжці у зоні проведення АТО.

Попрощатися з героєм неоголошеної російсько-української війни прийшли родичі та близькі загиблого, представники міської та обласної влади, військові побратими, волонтери і просто небайдужі містяни.

“Андрій був доброю і щирою людиною, – говорить один із побратимів. – Він добре розбирався у техніці і багато чому навчив нас”.

Молитву за Андрієм Беспаловим провів єпископ Кропивницький та Голованівський Марк.

“Висловлюю найщиріші співчуття всім близьким. Прикро, що у такий час ми втрачаємо людей, які наділені всіма християнськими чеснотами. Зараз уста Андрія закриті, але своєю смертю він сказав нам, що в країні йде війна, нагадав нам цінність життя, але і сказав, що є дещо важливіше за життя – незалежність країни. Його героїчний вчинок мають пам’ятати завжди”, – сказав єпископ Кропивницький і Голованівський Марк.

Сьогодні, 19 жовтня, у Кропивницькому оголошено день жалоби.

Довідково:

Андрій Іванович Беспалов народився 17 березня 1971 року в сім’ї військовослужбовця у військовому містечку біля м. Челябінськ. Навчався в загальноосвітніх школах за місцем служби батька, потім у Калінінградському вищому військовому інженерному училищі інженерних військ. У 1991 році закінчив Кіровоградський інститут сільськогосподарського машинобудування та отримав кваліфікацію інженера-механіка. Працював у Кіровоградському навчально-науковому педагогічному комплексі, у приватних підприємствах на керівних посадах.

У серпні 2014 року Андрій Іванович був призваний до лав Збройних Сил України за власним бажанням.

Більше 3 років не шкодуючи себе виконував поставлені завдання, хоробро боронив рідну землю.

16 жовтня 2017 року під час бойового зіткнення з ворожою диверсійно- розвідувальною групою неподалік селища Невельського Ясинуватського району Донецької області молодший лейтенант Беспалов, загинув отримавши смертельні поранення.

 Володимир Дедей, Перша електронна газета
Поширити:

Залишити коментар:

коментар