У зоні АТО загинув військовий із селища Нового

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Андрій Беспалов / фото з Фейсбук-сторінки волонтерки Вікторії Касьянової

16 жовтня в зоні АТО підірвався на розтяжці військовий 17 ОМПБ із селища Нового Андрій Іванович Беспалов. Прощання із військовим відбудеться завтра, 19 жовтня, о 10:00 біля його будинку – вул. Металургів, 36. Військового поховають на Алеї Слави Рівнянського кладовища.

Про це Першій електронній розповів селищний голова Нового Сергій Денисенко.

За словами Сергія Денисенка, Андрій Беспалов народився 1971 року. 16 жовтня він підірвався на розтяжці у зоні АТО. Похорон відбудеться завтра о 10:00. У військового залишився 15-річний син від першого шлюбу.

“Він приїздив кілька тижнів тому додому”, – додав Сергій Денисенко.

Волонтер Володимир Бурко розповів Першій електронній, що вони познайомили з Андрієм Беспаловим у 2015 році під час однієї з поїздок в АТО:

“У 2015 році ми відвозили продукти в зону АТО. Там, у Дружківці, ми познайомилися з Андрієм. Він нас зустрічав. Там познайомилися з їхнім командиром, я концерт там зробив. Потім я почав туди їздити, він мене зустрічав”, – розповів волонтер Володимир Бурко.

Про військового написала і волонтерка Вікторія Семененко:

“Дві осені тому возила з волонтерами допомогу військовим… Тоді була така світла осінь з надіями… З надіями на мир… Сьогодні дзвінок від Володимир Бурко – не стало Андрія (на фото зліва)… Порожнеча…
Перед очима зустріч, розмови, вітання по телефону з Новим роком, прохання допомогти, коли автомобіль зламався… Багато слів хочеться написати, але… Світла пам’ять!..” – написала на своїй сторінці у Фейсбук Вікторія Семененко.

Андрій Беспалов на фото ліворуч / Фото зі сторінки волонтерки Вікторії Семененко

Завтра, 19 жовтня, о 10.00 за адресою селище Нове, вул. Металургів 36 відбудеться прощання з Андрієм Беспаловим, бійцем 17ОМПБ.

“Після прощання траурна процесія вирушить до Алеї Слави Ровенського кладовища для поховання (орієнтовно 11.00). Усі, хто має можливість, підтримайте родину загиблого та проведіть в останню путь Героя”, – написала на своїй сторінці у Фейсбук волонтерка Вікторія Касьянова.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар