Депутат Кіровоградської облради вважає, що на сході триває громадянська війна (ВІДЕО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

На сесії Світловодської міської ради депутат Кіровоградської облради від “Опоблоку” Костянтин Каспров заявив, що на сході йде громадянська війна.

«Як кажуть, кому війна, а кому мать рідна. Ми зараз бачимо, кому вигідно, щоб продовжували гинути люди, хто на цьому зароблятиме гроші там. Ви ж знаєте (ще раз): весь світ визнав, Мінську угоду. Були там Німеччина, Франція, Росія, Україна – представники. Всі підписались, щоб припинити війну. Це не компетенція міської ради, не Світловодської міської ради. Навіщо піднімати це питання? Навіщо ви зомбуєте людей? Про яку війну, точніше, про яку окупацію йде мова? Ви спілкуєтесь з людьми… Ви ток-шоу дивитесь? Скрізь, скрізь з екранів телевізорів говорять, що йде громадянська війна. А ви нам далі продовжуєте про окуповані території. Ось така іде громадянська війна», – зазначив депутат обласної ради Костянтин Каспров.

Довідка: Каспров Костянтин Владиславович, 64 округ, 31.01.1974 р., освіта вища, член політичної партії “Опозиційний блок”, директор з загальних питань ТД “Каскад”, 652 голоси; 27,8276%. Увійшов до складу Кіровоградської облради від Світловодська.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар