Райкович дав тиждень на демонтаж незаконних МАФів біля дитячої обласної лікарні (ФОТО)

Міський голова Кіровограда Андрій Райкович дав рівно тиждень на демонтаж незаконних торгівельних споруд біля Кіровоградської дитячої обласної лікарні . Також за цей період міська влада має провести переговори та розробити план по облаштуванню повноцінної парковки біля обласної дитячої лікарні. Про це Райкович розповів у спілкуванні з журналістами та громадськими активістами, перебуваючи безпосередньо на місці подій, передає кореспондент Першої електронної газети.

Щоб розібратися зі складною ситуацією, що склалася, міський голова з власної ініціативи прибув до Кіровоградської дитячої обласної лікарні. На майданчику, де сконцентрувалась критично велика кількість МАФів, на нього вже чекали місцеві жителі, представники управління архітектури міськради, головний лікар Кіровоградської дитячої обласної лікарні Василь Хорощак та громадскі активісти, у тому числі демобілізовані бійці АТО.

“Останній рік-два тут почали інтенсивно встановлювати кіоски. До цього тут було два МАФи. Тепер на цій ділянці щодня утворюється справжній транспортний колапс. Місця для парковки немає, заїзд у двір нашого будинку загородили. Ні ми не можемо виїхати зі своїх будинків, ні батьки, що привозять дітей в лікарню, не можу припаркуватися. Їм доводиться ледь не квартал об’їжджати і нести дітей на руках в лікарню”, – розповідає місцевий житель Микола Демура.

Андрій Райкович пообіцяв знайти компроміс як для підприємців, так і для кіровоградців, яким заважають МАФи.

“Я звертаюся до власників незаконно встановлених малих архітектурних форм, торгівельних точок в районі дитячої обласної, в районі обласної лікарні. Просимо по-доброму: “Приберіть незаконно встановлені споруди”. А далі ми з вами проведемо громадські слухання, проведемо консультації і обремо місце, де будемо розбудовувати торгівлю. Але самостроїв, самозахоплень у Кіровограді не буде”, – наголосив міський голова Андрій Райкович.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар