«Субсидії без проблем» створюють проблеми «Кіровоградобленерго» (ВІДЕО)

Щоранку під стінами «Кіровоградобленерго» збираються десятки кіровоградців. Сьогоднішній ранок не виняток – ще не було і 8.00, а під стінами сервісного центру вже зібралася довжелезна черга. 

Як розповіли кореспонденту Першої електронної газети кіровоградці, такі черги біля ПАТ «Кіровоградобленерго» вже не перший тиждень. Інколи доходить навіть до бійки (днями місце в черзі не поділили чоловік і жінка – в запалі суперечки чоловік вкусив жінку за палець).

Заступник комерційного директора ПАТ «Кіровоградобленерго» Олег Валентий пояснює, що труднощі виникли у зв’язку з масовим оформленням субсидій.

«Сервісний центр «Кіровоградобленерго» надає послуги не тільки споживачам електроенергії, а й споживачам газу та водопостачання. Крім того обслуговуються жителі Кіровограда та Кіровоградського району. Відповідно до прийнятих постанов та розпоряджень Кабміну, значно збільшилася кількість споживачів електроенергії, газопостачання та водовідведення, які отримують субсидію. Через це і збільшилась кількість людей, які проходять через сервісний центр, – пояснює причини величезних черг Олег Валентий. – Якщо в кінці 2010 року, коли відкрився сервісний центр, там обслуговувалось до 200 споживачів на день (це в особливо тяжкі періоди), то зараз «Кіровоградобленерго» обслуговує близько 600 споживачів щодня. Вчора, наприклад,  сервісний центр обслужив 573 особи».

Найближчим часом ситуацію з  чергами обіцяють виправити.

«Ми плануємо переобладнати сервісний центр таким чином, щоб на першому поверсі йшло обслуговування тільки побутових споживачів. На даний час там половина залу обслуговує юридичних споживачів, половина – побутових. Відповідно, збільшиться площа, де люди можуть розміститися. Також оптимізуємо роботу чергових столу довідок та за необхідності збільшимо кількість місць обслуговування. Сподіваюсь, за тиждень-два проблема черг зникне», – обіцяє Олег Миколайович.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар