До кінця листопада 500 військових з Кіровоградщини поїдуть служити

За повідомленням Кіровоградського обласного військового комісаріату кількість бажаючих стати професійними військовими в Кіровоградській області останнім часом, значно, збільшується. Про це Першій електронній повідомили в прес-службі Кіровоградського міського військкомату.

У порівнянні з минулими роками в Кіровоградській області простежується тенденція, щодо збільшення кількості бажаючих стати професійними військовими. На сьогоднішній день ряди військових частин усіх видів Збройних сил України, за контрактом вже поповнили близько 300 жителів Кіровоградській області. Чимала кількість військовослужбовців, котрі проходять військову службу в Збройних Силах України це демобілізовані учасники антитерористичної операції. Багато з них особисто зверталися до військових комісаріатів, щоб продовжити служити в Збройних Силах України.

З приводу строкової служби зазначається, що з метою надання можливості проголосувати 25 жовтня на місцевих виборах, особам призовного віку, на вищому рівні було прийнято рішення про перенесення термінів відправки у війська цієї категорії громадян на місяць. Таким чином, цей процес розпочався на початку листопада, але це жодним чином не вплине на якісне проведення всіх запланованих заходів в рамках призовної кампанії «Осінь – 2015».

До кінця листопада з області у військові частини Збройних Сил та інших військових формувань розташованих у всіх регіонах країни, буде відправлено понад 500 наших земляків.

Нагадуємо, згідно з рішенням Ради національної безпеки і оборони України від 28 серпня 2014 року “Про невідкладні заходи щодо захисту України та зміцнення її обороноздатності”, уведеного в дію Указом Президента України від 24 вересня 2014 року № 744/2014: військовослужбовців строкової військової служби до виконання бойових завдань в зоні проведення антитерористичній операції в Донецькій та Луганській областях залучати заборонено.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар