Будні кропивницького маршруту № 55: водії оминають переповнені зупинки і слухають в салоні нецензурні пісні

фото: busphoto

У Кропивницькому тема відвертого хамства та свавілля водіїв маршрутних таксі перебуває у стані хронічного явища. Учора, 1 грудня, чергові факти незрозумілої поведінки водіїв 55-го маршруту зафіксував журналіст Першої електронної.

Водій 55-ї маршрутки з державним номером 1331 о 16.55 не зупинився на переповненій пасажирами зупинці по вул. Великій Перспективній (біля УБОЗу). Він висадив декількох пасажирів за 15 метрів до зупинки і з напівпорожнім салоном просто проїхав повз людей, які чекали його на зупинці.

А водій наступної машини з держномером ВА 0855 АА, який під’їхав до зупинки через 15 хв., увімкнув у переповненому салоні пісню з нецензурною лексикою в тексті. Оригінал відомого хіта гурту “Ленінград” – “Експонат” (це той, що про лабутени – авт.) лунав на весь салон, де на той час перебували і діти. Нашому журналісту вдалося зняти це на відео.

Обережно, відео містить нецензурну лексику (18+).

Начальник управління транспорту Олександр Вергун, якому було повідомлено про ці випадки, пообіцяв зв’язатися з керівником підприємства КТ «Автолегіон – Варванської Ю.В.», яке обслуговує маршрут, і розбереться у ситуації. Але редакція Першої електронної вирішила також поспілкуватися з керівництвом підприємства-перевізника.

Олександр Завітневич, який являється керівником КТ «Автолегіон – Варванської Ю.В.», після отриманого сигналу, зв’язався з редакцією і пояснив ситуацію наступним чином:

“Водій, який проїхав повз зупинку, пояснив, що він зробив це у зв’язку з погодніми умовами. Там було слизько, і він міг врізатися у тролейбус, або бордюр. А інший водій сказав, що це грало радіо, і він не чув, бо аудіоколонки знаходятся ззаду в салоні”.

Завітневич повідомив, що у салоні другої машини навіть немає можливості програвати музику з носіїв інформації, таких, як usb-накопичувач. Твердження водія виглядають дивними, адже автор цієї статті особисто їхав у салоні тої маршрутки, і чув, як з колонок доносився звук збірника російської поп-музики “Союз”. Зазначені збірники були популярними і в Україні у 90-х роках. Крім того, у радіоефірах транслюється цензурована версія пісні гурту “Ленінград” – “Експонат”.

Як би там не було, керівник підприємства повідомив, що він заборонив всім водіям слухати музику в салоні маршруток.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар