Від PERSHої особи: Автостоп Європою вдалося здешевити завдяки “хованкам” в туалеті та допомозі земляків

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У кишенях студентів КДПУ на двох було 20 євро і 30 злотих, що у підсумку – трішки більше 800 грн. Із такою сумою хлопці вирішили зробити тур Європою. Більшість своїх коштів (650 грн) вони витратили на штраф у Польщі. Решта поїздки – була фактично безкоштовною.

Володимир Люненко та Володимир Дедей – студенти природничо-географічного факультету КДПУ ім. В. Винниченка. У хлопців була одна велика мрія – подорожувати. Саме це їх підштовхнуло до мандрівки Європою автостопом. За чотири тижні хлопці відвідали 9 країн: Польща, Німеччина, Нідерланди, Бельгія, Франція, Італія, Ватикан, Австрія і Чехія. Більшу частину шляху долали автостопом, інколи – потягом.

Лайфхак: що треба мати з собою, аби подорожувати автостопом та як треба поводитися, щоб проїхати свій маршрут без штрафів – читайте на Першій електронній згодом.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар