Євробачення-2017 відбудеться в Києві

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Оргкомітет з підготовки та проведення Євробачення-2017 9 вересня нарешті назвав місто, яке буде проводити пісенний конкурс в Україні.


Про це заявили під час прямої трансляції оголошення міста-господаря Євробачення-2017- повідомляє УНІАН.

Як повідомляв УНІАН, Україна отримала право приймати міжнародний пісенний конкурс Євробачення-2017 після того, як українська співачка Джамала перемогла на цьому конкурсі у 2016 році в Стокгольмі. Вона виступила з піснею “1944”, в якій розповідається про трагедію кримськотатарського народу.

Спочатку за право приймати конкурс боролися шість українських міст – Київ, Дніпро, Львів, Одеса, Харків та Херсон. Після першого етапу відбору у фінал потрапили Дніпро, Одеса та Київ. Оголошення ж міста-господаря Євробачення-2017 мало відбутися 27 липня, однак було перенесене на “невизначений термін” через проблему з фінансуванням конкурсу. Водночас голова НТКУ Зураб Аласанія пояснив, що вибір переможця було перенесено через недоліки претендентів. 8 серпня Кабмін виділив на проведення Євробачення 450 мільйонів гривень.

8 серпня Кабмін виділив на проведення Євробачення 450 мільйонів гривень.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар