У Кіровограді попрощалися із учасником АТО

Сьогодні, 7 липня, громада Кіровограда схилила свої голови у глибокій скорботі. Місто попрощалося із вірним сином України, військовослужбовцем Збройних Сил України, водієм артилерійського девізіона 57-ї окремої мотопіхотної бригади Серпаком Сергієм Євгеновичем. Про це повідомляє сайт КМР.

Сергій Серпак народився 1978 року, був призваний під час першої хвилі мобілізації в зону антитерористичної операції в 42 батальйон територіальної оборони. Після проходження служби був демобілізований.

Сергій Серпак чітко усвідомив, що армія його покликання, бо бути військовим – значить не відокремлювати свою особисту гідність від гідності за свою державу, тому за власним бажанням пішов на подальшу службу за контрактом до Збройних Сил України в 57 окрему мотопіхотну бригаду водієм артилерійського дивізона.

Наші захисники, як янголи-охоронці, не вмирають, а повертаються на небо. Та сім’я і друзі військового сьогодні тут – поміж нас. Жодні слова не зарадять їхньому горю, не виразять смутку і болю. Та все ж їм важливо знати, що вдячність і пам’ять про їхнього сина, брата, друга будуть жити завжди.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар