Відсьогодні кіровоградці платитимуть за централізоване опалення 35 грн/м²

ТЕЦ КП "Теплоенергетик"

Сьогодні, 1 липня, в Україні почали діяти нові тарифи на послуги з централізованого опалення. Кіровоградці платитимуть за тепло 34,17 грн/м².

Таке рішення 9 червня затвердила Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

Відсоток зростання тарифу на послугу з ЦО у Кіровограді складає 86,72%.

Як повідомляють у ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА», для кіровоградців, які мають лічильники, ціна за тепло становитиме 1415,08 грн/Гкал (з податком на додану вартість). А ті, хто не мають лічильників – 34,17 грн. за 1 кв. м за місяць протягом періоду надання послуги з централізованого опалення (з податком на додану вартість).

Повідомляється, що основними причинами зростання тарифу є зростання вартості таких складових тарифу на теплову енергію як природний газ – на 127,%, електроенергія – на 22%, мінімальна заробітна плата – на 19%.

Для прикладу, за повідомленням 24 каналу, кияни платитимуть 1417 гривень за гігакалорію. Ті ж, у кого в будинках не встановлені лічильники, – 33 гривні за 1 метр квадратний.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

1 коментар до Відсьогодні кіровоградці платитимуть за централізоване опалення 35 грн/м²

  1. Очень интересно получается, минимальная зарплата выросла на 19%, а тариф примерно на 85%, что же… ждет нас голодная смерть в квартирах с централизованым отоплением, а некоторых и холодная голодная, потому что больше 16-17 градусов столбик термометра не поднимается! слава властям!

Коментарі заборонені.