Опалювальний сезон у Кропивницькому може завершитися передчасно

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
© uain

Представники кропивницьких теплогенеруючих підприємств КП “Теплоенергетик” та ДП “Кіровоградтепло” звернулися до заступника міського голови Олександра Мосіна із проханням завершити опалювальний сезон у місті, оскільки середньодобова температура вже досягла позначки +8° С. Раніше планувалося, що опалювальний сезон у Кропивницькому триватиме до 15 квітня. 

Про це в.о. директора КП “Теплоенергетик” Сергій Колотуха та заступник директора ДП “Кіровоградтепло” Анатолій Таран повідомили сьогодні, 2 квітня, під час наради з питань ЖКГ.

За словами Сергія Колотухи, сьогодні у Кропивницькому прогнозується третя доба, коли середня температура сягає +8° С. За цих умов, згідно з законодавством, вже необхідно завершувати опалювальний сезон.

“Ми несемо збитки у цей період, просимо розглянути питання завершення опалювального сезону”, – звернувся до заступника міського голови в. о. директора КП “Теплоенергетик”.

в.о. директора КП “Теплоенергетик” Сергій Колотуха та заступник директора ДП “Кіровоградтепло” Анатолій Таран

Його інформацію підтвердив заступник директора ДП “Кіровоградтепло” Анатолій Таран. За словами тепловиків, до них надходять звернення від людей, які просять вимкнути опалення. Заступник міського голови Олександр Мосін розпорядився провести окрему нараду з цього питання і вирішити, чи варто вже завершувати опалювальний сезон.

Нагадаємо, таке рішення може ухвалити лише виконавчий комітет міської ради.

Попереднє рішення виконавчий комітет міської ради прийняв 27 березня. Згідно з рішенням, опалювальний сезон у Кропивницькому завершиться з моменту перевищення середньодобової температури зовнішнього повітря більше ніж вісім градусів тепла протягом трьох діб, але не пізніше 15 квітня 2018 року.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар