Мати, яка ймовірно вбила власну 12-річну доньку, чекатиме суду за ґратами 

Олена Добродій, яку підозрюють у вбивстві власної 12-річної доньки Катерини, чекатиме суду за гратами. 

Таке рішення ухвалив слідчий суддя Олексій Галаган – про це журналістам розповів речник суду Юрій Кіселик, повідомляє кореспондент Першої електронної газети з приміщення Кіровського райсуду Кропивницького.

Олені Добродій обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном 60 діб без права внесення застави.

Судове засідання відбувалося у закритому режимі. Суддя Олексій Галаган ухвалив таке рішення зважаючи на думку прокурора, слідчого та захисту підозрюваної.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства малолітньої дитини (п. 2 ч. 2 ст. 115 КК України) здійснює кропивницька місцева прокуратура. Санкція інкримінованої статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.


Катерина Добродій / © фото із соцмереж

Нагадаємо, Катерина Добродій зранку 8 грудня вийшла зі свого помешкання на вул. Івана Богуна і мала поїхати до школи №14 на розі вул. Київської та Вокзальної. Але до школи вона не заходила. Батьки зниклої того ж дня звернулися до поліції.

Окрім поліції, до пошуків Катерини Добродій долучилися небайдужі люди та військові 3-го полку. Аби знайти дівчинку використовували навіть безпілотники.

Мобільний телефон дівчинки поліцейські знайшли через дві доби на Старій Балашівці,  неподалік її будинку. Поки 12-річну Катерину Добродій з п’ятниці, 8 грудня, шукало усе місто, її мобільний увімкнувся у неділю, 10 грудня, о 4:25. Апарат знайшли на землі неподалік будинку Каті.

Тіло 12-річної Катерини Добродій знайшли 12 грудня неподалік Кропивницького, біля однієї з баз відпочинку в селі Обознівка.

На її тілі виявили ушкодження. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом умисного вбивства школярки, а наступного дня – затримали за підозрою у скоєнні цього страшного злочину матір загиблої – Олену Добродій.

13 грудня 35-річній Олені Добродій офіційно оголосили про підозру у скоєнні особливо тяжкого злочину.

Запобіжний захід підозрюваній у вбивстві своєї 12-річної доньки обирали за зачиненими дверима.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар