У Кропивницькому запустили котельні і почали опалювати місто

Ілюстрація: Львівський портал

У Кропивницькому запущені в роботу усі котельні, крім найбільшої – Південно-Західної. Опалювати почали 534 житлових будинки із 797, що мають централізовану систему опалення.

Про це прес-службі міської ради повідомив начальник головного управління житлово-комунального господарства міської ради Віктор Кухаренко.

За його інформацією, станом на 9.00 25 жовтня, спеціалісти ПАТ «Кіровоградгаз» продовжують ремонтні роботи на газопроводі, що забезпечує подачу блакитного палива на ПЗК. Орієнтовно, газопостачання Південно-Західної котельні відновиться 27 жовтня.

У ДП “Кіровоградтепло” також повідомляють, що очікуваний термін завершення аварійно-відновлюваних робіт на газопроводі – 27 жовтня, після чого будуть проведені заходи по включенню в роботу ПЗК.

Найбільше будинків, які під’єднано до тепла, знаходяться у зоні обслуговування ЖЕО №2 – 253, 183 – на території ЖЕО№1, 70 – ЖЕО№3, 28 – КРЕП №9. До жодної із багатоповерхівок ЖЕО №4 тепло ще не надійшло.

Теплопостачання також забезпечене у 28 дошкільних навчальних закладах із 39 та в 5 школах із 42.

Подача гарячого теплоносія спричинила низку поривів у мережах теплопостачання. Зокрема, аварійні бигади тепловиків працюють сьогодні по вулиці Михайлівській, 61, Гоголя, 95, Гоголя, 111, Пашутінській, 44, Вокзальній, 31а, Великій Перспективній, 60, 62, Червоногвардійській, 49 та на провулку Училищному, 2.

Нагадаємо, через величезні борги кропивницьких теплових підприємств перед НАК “Нафтогаз України” у місті не могли розпочати опалювальний сезон – газовики відмовлялися розпломбовувати котельні.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар