Три смерті, збитий пішохід та розтрощений ВАЗ: дайджест ДТП у Кропивницькому та області

Троє загиблих, семеро постраждалих, двоє з яких у реанімації, автівка без колеса, пошкоджена електроопора, зіткнення двох маршруток і тролейбуса, труп у колодязі та машина у кар’єрі  – такими були наслідки аварій у Кропивницькому та на Кіровоградщині за минулий тиждень.

Перша електронна газета” продовжує серію щотижневих публікацій про дорожньо-транспортні пригоди на території міста та області.

Перша аварія сталася 9 жовтня. На вулиці Київській у Кропивницькому перекинувся кузов вантажівки. Він був наповнений металевою стружкою, яка вивалилася прямо на проїжджу частину. Того дня водій вантажівки перед початком руху не перевірив надійність розташування та кріплення вантажу, а під час руху не контролював його. Це стало причиною опрокидування кузова самоскиду та падіння, що створило перешкоду для руху.

До того, троє поліцейських, один співробітник СБУ та цивільний громадянин у Благовіщенському районі поїхали полювати на косулю. На одному з крутих віражів, водій автівки, у якій сиділи мисливці, не впорався з керуванням внаслідок чого сталася ДТП. У результаті аварії загинув 25-річний слідчий місцевого райвідділу поліції. Його товариші вирішили це приховати і позбутися тіла. Загиблого знайшли у колодязі, а машину на дні затопленого кар’єру.

Попередньо, приятелі прив’язали камінь до ніг чоловіка і кинули його у колодязь. Розбиту машину скинули в 30-метровий затоплений кар’єр, сподіваючись, що там її не знайдуть.

Зараз правоохоронці розслідують факт ДТП, а військова прокуратура приховування злочину. Наразі всі учасники трагедії перебувають на волі. Поки що їм не оголосили підозру і не обирали запобіжний захід.

Вже 10 жовтня, близько 10 ранку по вулиці Вокзальній у Кропивницькому сталася ДТП за участі автомобілів Ford Focus та ВАЗ. 72 річний водій останнього виявився винуватцем аварії. Тоді при зміні напрямку руху він не впевнився в безпечності та скоїв зіткнення з Ford Focus, який рухався в попутньому напрямку.  Автівки отримали механічні пошкодження з матеріальними збитками.

У результаті ДТП ніхто не постраждав. На порушника патрульні склали протокол за ст. 124 (скоєння  ДТП) КУпАП.

Через півтори години на вулиці Чайковській аварія сталася за участі ЗАЗ та Chevrolet. Від удару остання врізалася в електроопору. 25-річного водія довелося госпіталізувати в лікарню. У ЗАЗ відірвало переднє ліве колесо.

Крім того, ремонтній бригаді довелося відновлювати електроопору.

У той же день, близько 15;00, по вулиці Велика Перспективна у ДТП потрапили 2 маршрутки та тролейбус. Коли патрульні прибули на місце події, до них звернувся 15 річний  хлопець, який їхав у маршрутці.  Він розповів, що під час зіткнення вдарився головою. Поліцейські викликали медиків і хлопця відвезли в обласну дитячу лікарню.

11 жовтня, на перехресті вулиць Велика Перспективна та Гоголя автомобіль “Mercedes” збив на пішохідному переході чоловіка.

Працівники патрульної поліції повідомили, що за словами водія, він не помітив, як перехожий вийшов з-за стовпу.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди постраждав 55-річний чоловік. Його з травмою голови доправили в обласну лікарню.

Крім того, 11 жовтня, у Кіровському райсуді Кропивницького відбулося чергове засідання у справі Вадима Данилова – ймовірного винуватця ДТП дворічної давнини, унаслідок якої загинула наречена та гостя весілля, а 11-річний хлопчик отримав важкі травми. Під час засідання суд допитав свідків зі сторони потерпілих – Романа Гетьманця та двох його синів. Саме пан Роман у ніч тої страшної аварії кермував автівкою Renault Duster, в яку врізався автомобіль Тoyota Сamry.

Усю інформацію стосовно цієї трагічної ДТП читайте на нашому сайті за посиланням.

Жахлива аварія сталася 13 жовтня на Балашівці. Близько 7 години вечора ВАЗ рухався по вулиці Ярослава Мудрого в сторону оптового ринку “Ідеал” і врізався у видвижну опору вантажівки “ЗІЛ”. Внаслідок аварії легковик розбився вщент. Водія, на вигляд 45 років, доправили в лікарню. ВАЗ по частинам відвезли з місця аварії на евакуаторі.

У ВАЗі знаходилося декілька ящиків горілки, але наразі невідомо чи був водій у нетверезому стані.

Того ж вечора, близько 21:00 поблизу с. Шевченкове у Кіровоградському району сталася ДТП. Водій “Ford Escort” не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та влетів у дерево. У результаті аварії двоє людей загинули, троє постраждали. За допомогою гідравлічних ножиць рятувальники розблокували постраждалу жінку та тіла загиблих із понівеченого легковика.

Фото: Першої електронної, очевидців та патрульної поліції Кропивницького

Наступну порцію аварій шукайте за тегом #ДайджестДТП. Також дивіться інші наші щотижневі підбірки про порушення у сфері громадських перевезень та найцікавіші новини тижня, які у шаленому ритмі подій ви могли пропустити у своїй стрічці за тегом #Дайджест

Володимир Дедей, Перша електронна газета

Нічна аварія патрульних та потрійне зіткнення перед міськрадою: дайджест ДТП у Кропивницькому

Поширити:

Залишити коментар:

коментар