У Кропивницькому з маршрутки №21 випав 10-річний хлопчик

Ілюстрація

Учора, 3 вересня, близько 14:20 по вул. Великій Перспективній у районі зупинки Спортшкола у Кропивницькому з маршрутного таксі №21 випав 10-річний хлопчик. Дитина отримала лише забої від падіння. На щастя, водій автівки, яка рухалась позаду, встиг загальмувати.

Про це Першій електронній газеті повідомили читачі. Інформацію підтвердили у патрульній поліції та у фірми-перевізника ПП “Олікс”, яка обслуговує цей маршрут.

“Маршрутка рухалася від “Копілки” у сторону центру. Салон автобусу не був завантаженим пасажирами. На задньому сидінні сиділа сім’я, а 10-річний хлопчик біля аварійних дверей. Дитина грала у ігри на смартфоні і очевидно під час певного маневру випала через двері. Водій авто, яке рухалось позаду встиг зреагувати, тому серйозних травм дитина не отримала. Із забоями його забрала швидка до дитячої обласної лікарні”, – повідомили у прес-службі патрульної поліції.

Читайте також: Два тижні після падіння кропивничанки з маршрутки: водій працює, жінка лікується сама, а в міськраді “усе добре”

На місце прибули слідчі по ДТП, які і будуть визначати, з якої причини хлопчик на ходу випав з маршрутки.

Начальник відділу експлуатації та безпеки руху ПП “Олікс” Сергій Калінкін у коментарі нашому журналісту запевнив, що усі машини їхньої фірми виходять на маршрут справними, і він не розуміє, як таке могло статися.

“Я знаю лише, що автобус наш був справним. На стан дверей у наших маршрутках ми звертаємо особливу увагу”, – запевнив представник фірми-перевізника.

Чи дійсно були справними задні двері маршрутки, ми дізнаємося лише після експертизи слідчих.

Нагадаємо, протягом останніх днів це вже третя ДТП за участі маршрутних таксі. Спочатку, 2 вересня, автобус №1Ц потрапив у ДТП біля спортшколи. А вже сьогодні, 4 вересня, по вулиці Соборній не розминулися 2 маршрутки. Внаслідок аварії постраждало 4 людей.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

1 коментар до У Кропивницькому з маршрутки №21 випав 10-річний хлопчик

  1. вопрос не в том, исправна ли дверь, дверь была не плотно закрыта и водитель ее не проверяет. По словам хозяина маршрутки водитель отвечает за переднюю дверь, которую он открывает. А задняя дверь – это вобще аварийный выход. В итоге ребенок с переломом, разбитым лицом и психикой, чудом не попал под машину, а виновного нет. Мало того, следователь за двое суток даже не звонил родителям.
    Нужны летальные исходы, чтоб в маршрутке появились ответственные за эту дверь.
    Сегодня ехал в 21м, сел возле Файны на Беляева, около 14:20, практически начало маршрута, задняя дверь болтается, неплотно закрыта, на сиденье дети. Водитель сказал – а… ну открой и закрой.
    Ему оно не нужно, дверь ведь исправная!
    Кто разрешил выходить через аварийный выход? Водитель, хозяин машины, чиновник …. бери и контролируй плотность закрытия двери. Что пассажир должен при входе в автобус проверить двери, окна, крепление сидений, давление в шинах… что еще? На эти вопросы отвечать никто и не собирается.

Коментарі заборонені.