У кропивничанина за борги забрали вантажівку

У Кропивницькому у одного із боржників працівники Подільського відділу ДВС арештували  великогабаритний автомобіль. Чоловік намагався чинити опір та не пускав реєстратора до машини.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на прес-службу ГТУЮ у Кіровоградській області.

Працівники Подільського відділу державної виконавчої служби міста Кропивницький ГТУЮ у Кіровоградській області забезпечили виконання рішення суду відносно одного з боржників. Відтак у державного виконавця Кристини Шудрі на виконанні наразі перебуває зведене виконавче провадження на користь фізичної особи та держави.

Із моменту відкриття виконавчого провадження боржник не вживав жодних заходів щодо погашення своїх боргів, але завдяки діям державного виконавця з метою виконання судового рішення по стягненню заборгованості було вилучено великогабаритний автомобіль. Варто відзначити, що під час проведення вилучення автівки боржник чинив опір, зокрема зачинив транспортний засіб і не надавав доступу державному виконавцю до технічного паспорту на автівку. У зв’язку з цим для проведення виконавчих дій довелося залучити спеціалізовану техніку: високопідйомний кран і евакуатор-трал.

У результаті державний виконавець описав, арештував і опечатав автомобіль. Після цього транспортний засіб був доставлений до Кіровоградської філії ДП “Сетам”. Найближчим часом експерти проведуть оцінку майна і передадуть автівку на реалізацію через офіційний сайт Системи електронних торгів арештованим майном із метою погашення заборгованості боржника у повному обсязі. Завдяки цьому законні права та інтереси стягувачів у виконавчому провадженні будуть відновлені.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар