Нові господарі квартири кропивничанки, яка вже два роки лікується у психлікарні, вивозять її речі на смітник

Нові власники квартири кропивничанки Лілії Давидівни Спектор, яка вже два роки лікується у комунальному закладі «Кіровоградська обласна психіатрична лікарня», вивозять особисті речі літньої жінки на смітник.

Про те, що біля вікон квартири № 33 за адресою вул. Юрія Олефіренка, 14а (колишня Фрунзе) припаркувалась вантажівка і робітники виносять усі речі з помешкання Першій електронній повідомили пильні сусіди жінки.

Нагадаємо, навколо квартири кропивничанки Лілії Давидівни Спектор, яка вже два роки лікується у психлікарні, розігралися неабиякі пристрасті. Помешкання літньої жінки за адресою вул. Юрія Олефіренка, 14а спочатку продали “відправивши” Лілію Давидівну у США в м. Гладстон штату Орегон, потім подарували і знову продали.

Сама ж власниця квартири, з якою Першій електронній вдалося поспілкуватися, говорить, що не підписувала жодних документів щодо своєї квартири.

Сьогодні, 20 березня, невідомі люди почали вивозити речі Лілії Давидівни з її помешкання. Журналісту Першої електронної робітники розповіли, що вони виконують замовлення власників і все зібране у квартирі вивозять на смітник.

Зазначимо, що нові володарі скандальної квартири придбали її через агенство нерухомості. Про історію навколо цього житла вони дізналися від сусідів і журналіста Першої електронної.

“Ми знайшли квартиру на сайті “OLX” 28 лютого цього року. Наступного дня 1 березня поїхали подивились на неї і ввечері вже купили, – розповів тоді новий власник житла, який не побажав називати своє ім’я. – Ми поїхали зразу до нотаріуса, перевірили чи є арешти на квартиру і ввечері її оформили”.

Як розповіли Першій електронній у прес-службі обласної поліції, нові власники наразі мають повне право робити з квартирою що завгодно, адже є законними власниками.

“Заява за фактом шахрайства за ч. 2 ст. 190 Кримінального кодексу України зареєстрована. За нею відкрито кримінальне провадження. Однак, доки правочин не буде скасованим (договір купівлі-продажу, – ред.), у поліції не має жодних підстав перешкоджати будь-яким діям теперішніх власників”, – повідомила речниця обласної поліції Віталіна Бевзенко.

За її словами, справа зараз знаходиться у прокуратурі.

Безглуздість ситуації полягає у тому, що припинити будь-які дії щодо квартири Лілії Давидівни Спектор можливо лише на основі її позову до суду. А жінка, як відомо, два роки знаходиться у психлікарні, проте судом вона не визнавалася недієздатною.

На даний момент вимальовується така схема, за якою жінку позбавили її квартири:

Початком цієї схеми є нібито підписання договору про представництво інтересів між Лілією Спектор та Цибулею Василем Олександровичем, який вже і продав квартиру.
Цей договір пацієнтка стаціонару психіатричної лікарні нібито підписала 18 лютого 2016 року в Сполучених Штатах Америки, у м. Гладстон штату Орегон.

Цибуля Василь Олександрович, який зареєстрований у селі Григорівка Новоукраїнського району Кіровоградської області, 20 січня 2017 року, від імені старенької, продав її квартиру кропивничанці Чудіній Ларисі Василівні. Продав за смішні гроші – 75 тис. грн (менше 3 тис. доларів).

23 лютого 2017 року пані Чудіна, через посередника Бутусова Володимира Дмитровича, дарує цю квартиру Рибаку Сергію Анатолійовичу.

А Рибак Сергій Анатолійович 1 березня 2017 року продав помешкання подружжю, яке нині є законним власником.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар