Поблизу Обознівки на Кіровоградщині викрали 80 м бар’єрного огородження

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Минулої п’ятниці інспектори Служби автомобільних доріг, проводячи весняне комісійне обстеження доріг, зафіксували викрадення 80 м бар’єрного огородження на автодорозі М-12 Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка км 710 поблизу села Обознівка біля мосту через річку Грузька. Загальна сума збитків становить близько 40 тис. грн.

Як повідомляє прес-служба САД У Кіровоградській області, разом з керівництвом філії ДП «Кіровоградський облавтодор» Лелеківська ДЕД, яка обслуговує дану ділянку дороги, написали заяву до місцевого відділку поліції.

Відновлення викрадених майже 80 метрів огорожі обійдеться підприємству орієнтовно у більш ніж 40 тисяч гривень. Доки бар’єрку не відновлять, Служба автомобільних доріг у Кіровоградській області звертається до водіїв бути вкрай уважними за кермом і не допускати аварійно небезпечних ситуацій.

Нагадаємо, це не перший випадок розкрадання майна дорожніх підприємств. Регулярно з узбіч зникають ще й дорожні знаки. І з кожною крадіжкою дорожники звертаються до поліції, втім, ще жодного разу збитки не були відшкодовані злочинцями.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар