По вул. Волкова у Кропивницькому майже одночасно сталися дві ДТП (ОНОВЛЕНО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
ДТП по вул. Волкова

Сьогодні, 7 лютого, по вул. Волкова у Кропивницькому сталися дві ДТП на відстані близько 10 м одна від одної. На обох ДТП на місці працюють патрульні.

У першій ДТП постраждала маршрутка №112 та автомобіль “Alfa Romeo”. За словами патрульних, які прибули на місце події, водій альфа уже 20 років за кермом і до цього часу не мав жодної ДТП:

“Через те, що дорога була не посипана, водій не впорався з керуванням і не зміг уникнути зіткнення”, – розповів кореспонденту Першої електронної патрульний.

Згодом у прес-службі патрульної поліції повідомили додаткові деталі про обставини зіткнення:

“Водій авто “Alfa Romeo” не дотримався безпечної  дистанції і, аби уникнути ДТП із маршрутним таксі, яке рухалось попереду, виїхав на зустрічну смугу і здійснив зіткнення з іншим маршрутним засобом. Ніхто не постраждав. Водії вирішили розійтися за європротоколом”, – розповіла прес-секретар Наталія Трішина.

Під час другої ДТП зіткнулися три автівки: “Жигулі”, “Daewoo Matiz” та “Toyota”.

“Водій “Daewoo Matiz” не врахував безпечної швидкостіна слизькій дорозі та допустив зіткнення з авто “Toyota”, який стояв на червоний сигнал світлофора. Після зіткнення з “Toyota”, автомобіль “Daewoo Matiz” відкинуло на припаркований автомобіль ВАЗ 2107. Ніхто не постраждав. Авто отримали механічні пошкодження. 115 екіпаж склав на водія “Daewoo Matiz” з адміністративний протокол за ст. 124 КУпАП”, – повідомляють у прес-службі.

Нагадаємо, сьогодні, 7 лютого, на Новомиколаївці сталася ДТП за участі автівки “Лексус” та тролейбуса №10.

авмсч вапрол ипчвам 21 43кц 32323 viber image

Поширити:

Залишити коментар:

коментар