У Кропивницький довезли останній із двадцяти придбаних тролейбусів

Учора, 6 лютого, близько 21:00 у Кропивницький транспортували з Дніпра останній з 20 тролейбусів, придбаних КП “Електротранс” .

Про це Першій електронній повідомив керівник “Електротрансу” Олександр Луценко.

За словами керівника тролейбусного парку, на даний момент пасажирів перевозить вже 18 нових тролейбусів.

“Новими тролейбусами ми практично перекриваємо всі існуючі маршрути. У нас замовлення від виконкому на 22 машини. Решту старих тролейбусів ми знімемо з маршруту, є ідея облаштувати їх дизель-генераторами для автономного ходу, але питання впирається у фінанси. Якщо не вийде, то ми їх просто відремонтуємо”, – розповів Луценко.

Крім  нещодавно запущеного 9-го маршруту, у Кропивницькому планують відновити 7-й, а також з’єднати новим маршрутом вулицю Волкова і центр міста.

Нагадаємо, 10 жовтня у системі публічних електронних закупівель “Prozorro” відбувся аукціон, яким було визначено переможця у тендері на поставку 20 нових тролейбусів у Кропивницький – ТОВ “ДУОТРАНС” з Дніпра. Підприємство виграло тендер з пропозицією 79 млн 785 тис. грн.

Перші машини мали прибути до Кропивницького ще 15 листопада, але через проблеми з розмитненням запчастин на білорусько-українському кордоні та негодою, транспортування тролейбусів з Дніпра затрималося. Підприємство уклало з постачальником договір відповідального зберігання і протягом останнього часу тролейбуси надходили до Кропивницького з Дніпра.

28 грудня перші 8 з 20 нових тролейбусів “Дніпро” Т-103 виїхали на лінію.

Тролейбуси “Дніпро” Т-103 – 12-ти метрові низькопідлогові модифікації тролейбуса “МАЗ” 103-Т, що з 2013 року складається в Україні з білоруських запчастин, на Південному машинобудівному заводі. Загальна пасажиромісткість тролейбусу – 100-108 чоловік, 25 з яких сидячих.

Читайте також:

Перші вісім нових тролейбусів вийшли на лінію у Кропивницькому

Після придбання 20 нових тролейбусів у Кропивницькому запрацюють 2 нові маршрути

Для побудови тролейбусної лінії до селища Нового немає технічної можливості – начальник управління транспорту Олександр Вергун

У Кропивницьких тролейбусах з’явилися нові білоруські компостери

Громадський транспорт Кропивницького – для пасажирів, а не навпаки

Кропивницьке КП “Електротранс” планує придбати 10 електробусів

Поширити:

Залишити коментар:

коментар