Суддя Кіровоградського райсуду був затриманий за підозрою в отриманні хабара

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні працівниками СБУ спільно з Генеральною прокуратурою України за підозрою в отриманні неправомірної вигоди був затриманий суддя Кіровоградського районного суду Микола Сарап. Зараз триває слідство.

Повідомляє Центральноукраїнський антикорупційний офіс з посиланням на власні джерела.

Деталі затримання буде повідомлено згодом.

Нагадаємо, 2 вересня Кіровоградський районний суд оголосив рішення по трьом адмінпротоколам, які поліцейські склали на суддю Кіровського райсуду Олексія Галагана. Суд за головуванням Миколи Сарапа оголосив постанову, згідно якої визнав Олексія Галагана винним у адміпорушеннях за ч.1 ст.130 (керування транспортним засобом у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння) та за ст. 185 КУПАП (злісна непокора). Протокол за ст.122-2 (незупинка транспортного засобу на вимогу поліції) на думку суду був недоведений.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

3 коментаря до Суддя Кіровоградського райсуду був затриманий за підозрою в отриманні хабара

  1. Кіровоградщина проснулась бідна Прокуратура області не знали те що в області є судді хабарники .. А ви сходіть до голови суду області і знайдіть там мою заяву де назвав суддів хабарника на підставі того що СБУ області просили мене нести хабар для арешту суддів Я відмовівся виконати прохання СБУ області а написав заяву прохав голову суду області замінити суддів Долинського суду Бойка П.М та апеляційного суду в області Драний В.В Бабич О.П. Могильний О.П.

  2. я був представником потерпілого суддя Бойко П.М сфальсіфікува кримінальну справу ч.1сть190 КК України а судді Драний Бабич Могильний були загалом за межами криміналььної справи оскільки визнали потерпілим представника потерпілого і замінили строк давності А кримінальна справа ніяким образом за строком давності не може бути закрита тому що строк давності не минув а підсудний півтори року був у розшуку .

  3. Напишіть як називаэться громадська організація, представники якої проводять затримання суддів разом з СБУ і ГПУ!

Коментарі заборонені.