Кропивничан просять повідомляти в поліцію про несанкціоновану торгівлю продуктами тваринного походження

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Ілюстрація

У Кропивницькому буде посилений контроль за переміщенням живих свиней, утриманням, забоєм, переробкою та реалізацією продуктів і сировини з них, торгівлею живими тваринами та продуктами тваринного походження.

Сьогодні, 16 січня, таке рішення вимушена була прийняти оперативно скликана надзвичайна епізоотична комісія під головуванням заступника міського голови Наталії Дзюби.

“Спалах африканської чуми свиней неподалік Кропивницького став причиною екстренного скликання надзвичайної комісії, – повідомила, відкриваючи засідання Наталія Дзюба. – Наше головне завдання – ефективно і вчасно здійснити комплекс заходів боротьби з небезпечною інфекцією і не допустити епідемію на територію міста”.

Комісія прийняла рішення про здійснення рейдів територією міста працівниками патрульної поліції разом з дільничими, а також спецінспекцією та Держпромслужбою. Вони мають ліквідувати несанкціоновані продовольчі ринки, слідкувати, щоб реалізація живих свиней і м’яса здійснювалася виключно на територіях ринків за наявності відповідних ветеринарних документів.

Великі сподівання комісія покладає і на громадськість. Щоб не було біди – телефонуйте 102, якщо побачите торгівлю м’ясом на вулиці чи у дворах.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар