У Кропивницькому на пішоходному переході позашляховик збив спецпризначенця

Сьогодні, 1 листопада, у Кропивницькому, біля педуніверситету на пішоходному переході через вул. Шевченка водій позашляховика “SsangYong” Korando скоїв наїзд на військовослужбовця 3-го полку спецпризначення.

Військовослужбовців через пішохідний перехід йшло двоє, але жінка-спецпризначенець встигла відскочити. Патрульні повідомили, що позашляховик рухався вулицею Шевченка, зі сторони вул. Євгена Чикаленка.

За збігом обставин повз проїжджав майор поліції, який і став свідком аварії. Він повідомив патрульним, які прибули на місце ДТП, що військовослужбовці йшли по пішоходному переходу, а водій “SsangYong” не зменшив швидкість і збив спецпризначенця. За словами свідка, військовий від удару підлетів вгору і впав на дорогу.

Постраждалого з місця ДТП забрала швидка допомога. За попередньою інформацією, він отримав струс мозку. Після зовнішнього огляду медиків переломів не було виявлено.

Водій “SsangYong”, якому теж надавали допомогу лікарі, погано ходив. Він повідомив, що у нього підвищився тиск і він нещодавно пережив інсульт. Запевняє, що не бачив пішохода.

“Вони йшли удвох, дівчину я помітив і пропустив, а як чоловік під колеса потрапив, я просто не бачив”, – розповів винуватець ДТП.

На місце аварії була викликана слідча група, яка і з’ясує всі обставини аварії.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар