Кіровоградці читали «Маленького Принца» у літаку

Учора, 23 червня, на Алеї авіаторів Кіровоградської льотної академії Національного авіаційного університету, в середині справжнього літака українського виробництва (Ан-24), відбувся мистецький захід «Стихійні читання. Повітря».


Імпровізований літературний політ за маршрутом «Земля – астероїд В612» організувала редактор видавництва «Імекс-ЛТД» Ольга Цимбаліст. Модерували вечір майстерні пілоти та бортпровідниці.


Читали і слухали шедевр світової літератури – філософську казку Антуана де Сент-Екзюпері «Маленький Принц». Творча група підготувала для гостей так званий «театр вух», у якому глядачі фактично були лише слухачами, адже занурилися в атмосферу улюбленого твору зав’язавши чи заплющивши очі. У салоні літака були присутні образи давно відомих Маленького Принца, Лиса, Троянди і навіть самого Автора. До читання долучилися також і гості різного віку, що зробило сприйняття казки ще цікавішим і несподіванішим.

Запрошені майстри хендмейду Ірина Ігнатьєва та представниця студії Artbook Kirovograd втішили всіх охочих різними цікавинками та розписом мехенді. Також куштували зоряне печиво з мудрими істинами від Лиса, а точніше – Лисички, у яку перевтілилась Ірина Ткаченко.

Стихійні читання» незабаром будуть інтерпретувати й інші твори та захоплять більше незвичних локацій нашого міста. Приєднуйтесь!

Усі виручені кошти передано Марії Корніловій, котра потребує нашої допомоги.

Текст – Ольга Алєксєєнко

Фото – Артем Луценко

Поширити:

Залишити коментар:

коментар