29-річний олександрієць виграв покерний турнір і поділився виграшем з містянами

Щасливчик з Олександрії, 29-річний Євген Масляний, посів друге місце у міжнародному покерному інтернет-турнірі. Частиною виграшу Євген поділився з людьми – подарував жителям міста 44 нових велосипеда.

Про це пише “Олександрійський тиждень”.

Євген придбав і роздав велосипеди “Прайд”. Двоколісні транспортні засоби отримали люди з оточення везунчика – співробітники і завсідники спортивного клубу “Олімпік джим”, сусіди і знайомі. Частину велобайків хлопець роздав незнайомим людям, які вчасно дізналися про акцію.

Дітей і підлітків спочатку охоплювати увагою не планував: для них велосипед – просто іграшка, підлітки не оцінили б подарунка. Євген каже, що благодійна акція додала друзів, позитиву і приємних емоцій.

“Люди з мого кола спілкування з покеру – дуже багаті, їздять на шикарних машинах і за вечір можуть просадити величезні суми грошей, – розповідає Євген. – Вони дивуються, що я їжджу на велосипеді. Я міг би купити дорогу машину, але мені це не треба. У мене немає прихильності до грошей і взагалі до всього матеріального. Людей, які живуть тільки матеріальним, попереду чекають великі розчарування “.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар