Жінка з дитиною у лікарні, потрійна аварія та “замах” на стовп: дайджест ДТП у Кропивницькому

Двоє жінок та 6-річна дитина в обласній лікарні, вантажівка у кюветі, зіткнення на злощасному перехресті біля спортшколи, а також у самісінькому центрі міста та черговий “замах” на стовп від 19-річного юнака – такими були наслідки аварій у Кропивницькому за минулий тиждень.

Перша електронна газета” продовжує серію щотижневих публікацій про дорожньо-транспортні пригоди на території міста та області.

Не минуло й двох годин першого дня тижня, як сталася перша ДТП. Поблизу Великої Андрусівки у Світловодському районі вантажівка “Mercedes” злетіла у кювет. На щастя, у результаті аварії ніхто не постраждав, а світловодські рятувальники вивільнили автомобіль.

Удень, 26 вересня, працівники КП “Електротранс” почали встановлювати опору на перехресті біля спортшколи, яку 22 вересня унаслідок ДТП зніс мікроавтобус Volkswagen.

Відновити мережу на цій опорі у обіцяні сроки не встигнули, адже був потрібен час, щоб застиг бетон, яким укріпляють опору. Відповідно світлофори на перехресті вул. Великої Пермської, Пушкіна та Великої Перспективної почали працювати лише ввечері, 29 вересня.

А поки на перехресті не працювали світлофори, там знову сталася аварія. 25 вересня, близько 14:00 у ДТП потрапили Nissan та Skoda.

Того дня водійка Nissan їхала по вул. Велика Пермська у напрямку вул. Пушкіна і не пропустила водія Skoda, внаслідок чого сталася аварія. На щастя, ніхто не постраждав. Водії вирішили розійтися за європротоколом.

Вже, 27 вересня, близько 7:30 ранку на перехресті вулиць Авіаційної та Павла Сніцара сталася жахлива ДТП за участі автомобілів BMW та Suzuki. У результаті аварії, двох жінок та 6-річну дитину госпіталізували в лікарню.

За попередніми даними, водій BMW, рухаючись по вулиці Авіаційній в сторону Гідросили не надав перевагу в русі Suzuki Grand Vitara, який рухався по вулиці Павла Сніцаря в сторону вулиці Левитського. В результаті зіткнення BMW відкинуло на узбіччя, а після в кут будинку. Suzuki також розвернуло та відкинуло на узбіччя.

У BMW знаходилися 3 громадян – пасажирку шпиталізували в лікарню. У Suzuki перебували 2 громадян – жінка та дитина 2011 року. Їх обох доправили до обласної лікарні.

Зранку того ж дня, вже на проспекті Університетському сталася ДТП. Водій ВАЗ 21120 не дотримався безпечної дистанції та інтервалу під час руху, не вибрав безпечної швидкості та виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з Hyundai. Від удару ВАЗ відкинуло на Opel. Обійшлося без постраждалих.

Майже через дві години, аварія сталася на вулиці Героїв України. Там водій Ниви не надав перевагу в русі BMW, внаслідок чого відбулося зіткнення. У результаті аварії обійшлося без потерпілих. Водії вирішили розійтися за європроколом.

Ще одна ранкова аварія сталася 28 вересня. 19-річний водій ВАЗу по вулиці Короленка здійснив черговий “замах” на стовп. Хлопець не був уважним за кермом, не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та скоїв наїзд на електроопору.

Автівка зазнала механічних пошкоджень. На порушника патрульні склали протокол за ст. 124 (скоєння ДТП)  КУпАП.

Паралельно із цією аварією, у самісінькому центрі Кропивницького по вулиці Велика Перспективна сталася ДТП за участі автомобілів Toyota та Daewoo Lanos. Тоді водій Toyota при зміні напрямку руху не впевнився в безпечності та скоїв зіткнення з Daewoo Lanos, який рухався в попутному напрямку.

У результаті аварії ніхто не постраждав, лише автівки зазнали механічних пошкоджень.

Фото: Першої електронної та патрульної поліції Кропивницького

Наступну порцію аварій шукайте за тегом #ДайджестДТП. Також дивіться інші наші щотижневі підбірки про порушення у сфері громадських перевезень та найцікавіші новини тижня, які у шаленому ритмі подій ви могли пропустити у своїй стрічці за тегом #Дайджест

Володимир Дедей, Перша електронна газета

Продовження стовпопаду та аварії на злощасному перехресті: дайджест ДТП у Кропивницькому

Поширити:

Залишити коментар:

коментар