Бюджетники Долинської вчилися здійснювати публічні закупівлі

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Упродовж двох днів, 28-29 вересня, в приміщенні Долинського районного центру зайнятості для фахівців бюджетних установ відбувся тематичний короткотерміновий семінар «Публічні закупівлі в Україні».  Його мета  – забезпечення належного рівня знань спеціалістів, відповідальних за організацію та проведення публічних закупівель відповідно до вимог законодавства.

Інформує обласний центр зайнятості.

Слід зазначити, що навчання проводилося викладачами  Інституту електронних закупівель, які є експертами-практиками в даній сфері, мають багаторічний досвід викладання та юридичного супроводу процедур закупівель.

У ході навчання слухачі ознайомилися з нормативно-правовими актами, методичними матеріалами з питань здійснення публічних закупівель, веденням електронного майданчика zakupki.prom.ua.

Викладачі допомогли присутнім в короткий термін оволодіти необхідними теоретичними знаннями, здобути практичні вміння та навички, які в подальшому допоможуть кваліфіковано здійснювати підготовку, організацію та проведення процедур публічних закупівель.

По закінченню навчання слухачі отримали сертифікат встановленого зразка, збірник нормативно-правових актів та методичних матеріалів.

Зі слів учасників семінару, навчання включає в себе теми, які дають повне розуміння процесу держзакупівель, а виконання практичних завдань дозволяє закріпити теоретичний матеріал та застосувати його у повсякденній роботі.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар