Найважчим на AgroExpo виявився гарбуз із Київщини

У цьогорічному конкурсі “Гарбуз-велетень”, який традиційно проходить в рамках Покровського ярмарку на виставці AgroExpo, взяли участь 8 учасників. Перше місце здобув гарбуз, який виростив Валерій Помазан із Фастова, що на Київщині. Овоч заважив майже 47 кілограмів. У подарунок переможець отримав телевізор.

Про це повідомляє кореспондент Першої електронної.

Сьогодні, 22 вересня, свої гарбузи демонстрували мешканці Кіровоградщини та один житель Київської області. Конкурсанти по черзі ставили на ваги свої гарбузи і той, чий овоч виявлявся найважчим – став переможцем.

Цього року головний приз отримав житель Фастівського району Київської області Валерій Помазан. Вага його гарбуза – 46,8 кг. У подарунок володар гарбуза-гіганта отримав плазму.

Для інших учасників зважування показали такі результати:

  • Олександр Базан із Компаніївки виростив гарбуза вагою 30,5 кг,
  • Олександр Хоморецький із Долинського району – 31,5 кг,
  • Володимир Шаповалов із Олександрійського району – 34,1 кг,
  • Михайло Авдєєв із Олександрівки – 30 кг,
  • Олександр Бакалінський із Малої Виски – 24,1 кг,
  • Олександр Волчок із Знам’янки – 37 кг,
  • Юрій Долинко з Трепівки Знам’янського району – 25,1 кг.

Нагадаємо, учора, 20 вересня, у Кропивницькому на площі 100 тис. м² розгорнули найбільшу в Україні агропромислову виставку “AgroExpo-2017”. Продемонструвати новинки сільськогосподарської техніки у місто їхалися вітчизняні та світові виробники. Також була окрема локація з тваринами.

Вже сьогодні, 21 вересня, під час другого дня найбільшої в Україні агропромислової виставки “AgroExpo-2017” відкрився “Покровський ярмарок”. Свої смаколики, сувеніри та декоративно-мистецькі вироби на ярмарку  презентують усі райони Кіровоградщини, а також гості з різних куточків України.

Також на “AgroExpo-2017” атлети Федерації стронгмену України встановили рекорд, протягнувши на майже 4 метри трактор із посівним комплексом загальною вагою 27 200 кг. Стронгмени встановлювали рекорд під пильним керівництвом відомого силача Василя Вірастюка.

Другий день на “AgroExpo” спричинив справжній ажіотаж: поблизу найбільшої в Україні агропромислової виставки у Кропивницькому сотні автівок стояли у декількакілометровому заторі.  Окрім того, тут відбулося стронгмен-шоу від найсильніших атлетів України. Крім цього, випробувати свої сили у богатирських вправах міг кожен бажаючий.

Аліна Маркіна для Першої електронної

Поширити:

Залишити коментар:

коментар