Кропивницька поетеса Олена Горобець презентувала свою першу книгу для дітей

Учора, 10 лютого, в обласній бібліотеці для дітей ім. Т. Шевченка кропивницька поетеса Олена Горобець презентувала свою дитячу збірку поезії “Горобці-молодці”, яка вийшла тиражем у 2 тис. примірників у видавництві “Фонтан казок”.

Олена Горобець – мама двох чудових хлопчиків, вона все знає про те, як завантажити братика з інтернету, чи справді хлопці не люблять зайчиків і що може статися, коли бульку з жуйки видути аж надто велику. Її хвацькі і з добрим гумором написані вірші увійшли до барвистої книжечки-перевертуна «Тиранозавр Оленка»-«Горобці-молодці» разом з віршами відомої поетеси Олесі Мамчич. Книжку проілюструвала відома художниця Світлана Сова.

“Я писала цю книжку для дітей віком від 4-х років. У мене двоє малих синів, тому я знаю що їх цікавить і бентежить у такому віці. В деяких моментах книги зображені реальні ситуації, які траплялись між синами і мною. Тож можна сказати, що я писала вірші з життєвих прикладів. Деякі ж ситуації є вигаданими, але теж цілком реальні”, – розповідає Олена Горобець.

На презентацію книги прийшли як дорослі, так і дітки, які, не стримуючи сміху, уважно слухали кумедні вірші:

“Мені дуже сподобалася книжка. Я навіть попросив, щоб мама придбала її мені”, – розповідає маленький читачик Олексій.

DSC_0454

DSC_0437

DSC_0447  DSC_0461 DSC_0473 DSC_0481

Поширити:

Залишити коментар:

коментар