Після нетривалої паузи підприємець продовжив зведення незаконної парковки у Кропивницькому

У Кропивницькому, за адресою вул. Верхня Пермська 11/2, де минулого місяця підприємець почав будівництво незаконної парковочної кишені, знову активізувались роботи.

Після резонансу в ЗМІ, візиту міських чиновників, поліції та спецінспекції, будівництво там згорнули, але учора, 15 листопада, на об’єкт знову вийшли робітники і почали зварювальні роботи.

Нагадаємо, за адресою вул. Верхня Пермська 11/2, підприємець В’ячеслав Волошаненко почав будувати незаконну стоянку, бо у аптеки, власники якої орендують у нього приміщення, немає прибутків. Взяти дозволи на розміщення цього об’єкту в міськраді та погодження від ДАІ Волошаненко забув. Крім того, майбутня парковка, за планами ініціатора будівництва, має зайняти частину тротуару.

P61116-083910

P61116-083310

Сьогодні, 16 листопада, у зв’язку з відновленням робіт на об’єкті, туди приїхав заступник міського голови Олександр Грабенко та начальник управління архітектури Вадим Мездрін.  Біля парковки вже чекали представники спецінспекції та радниця міського голови Євгенія Шустер.

Вислухавши несхвальні репліки у свою сторону, Олександр Грабенко розвернувся і пішов звідти. Журналісту Першої електронної таки вдалося взяти у заступника міського голови коментар з приводу цього незаконного об’єкту.

“Що я зараз маю сказати? Я виїхав глянути ситуацію своїми очима. Документів у власника будівництва немає, тому ми змусимо привести все у попередній стан. Все, крапка. Я даю вам слово, що розберуся з цією ситуацією”, – запевнив Олександр Грабенко.

За словами заступника міського голови, виносити це питання на комісію з демонтажу тимчасових архітектурних форм не потрібно. Справа проясниться після відповіді ДАІ на лист начальника управління торгівлі з приводу законності цього об’єкту.

P61116-083846

P61116-083801 P61116-083826

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

1 коментар до Після нетривалої паузи підприємець продовжив зведення незаконної парковки у Кропивницькому

  1. Якщо в місті влада зайнята власним бізнесом, то і такі бізнесмени роблять, що їм заманецця. І так вже немає тих тротуарів, зайнятих скрізь парканами, торгівельними спорудами, рекламними щитами, та автостоянками, що пішоходи вимушені ходити по проїзній частині з небезпекою для життя.

Коментарі заборонені.