Аргентинський наставник Даріо Друді припинив співпрацю з кропивницькою “Зіркою”

15 листопада Футбольний клуб «Зірка» та наставник клубу Даріо Друді за обопільною згодою припинили свою співпрацю.

Про це йдеться у офіційній заяві «Зірки», яку опублікувала прес-служба клубу.

Аргентинський фахівець зробив чималий вклад в розвиток нашого клубу. З серпня місяця команда пройшла, як дебютант елітного дивізіону, дуже важкий для себе етап акліматизації серед кращих команд країни. І пройшла з честю, здобувши ряд важливих перемог, які дозволяють з впевненістю та надією дивитися у майбутнє.

Команда «Зірка» під керівництвом Даріо демонструвала атакуючий футбол і здобула ті перемоги, які дають можливість впевнено стверджувати – кропивницькі футболісти готові до Прем’єр-ліги. Не дивлячись на те, що досвід залучення іноземних спеціалістів став першим для «Зірки» в її історії, вже зараз можна сказати, що цей досвід став виключно позитивним та надасть новий поштовх для розвитку клубу.

Безумовно, гравці, тренерський штаб, разом з усім клубом, зараз на новому витку розвитку футболу в Кропивницькому. Але футбольний клуб «Зірка» не змінює свій вектор руху. Продовжують активно працювати молодіжна та юнацькі команди клубу. Академія футбольного клубу представлена в чотирьох вікових категорія у вищій лізі ДЮФЛ, а найменші вихованці проводять свої ігри в регіональних змаганнях. Тож «Зірка» готова до нових звершень та перемог.

Футбольний клуб «Зірка» висловлює щиру вдячність Даріо Ернану Друді та його помічнику Хав’єру Бенавент Санчісу за роботу, проведену в клубі, і бажає фахівцям здобути нові вершини у європейському та світовому футболі.

З сьогоднішнього дня команда продовжує працювати під керівництвом Романа Геннадійовича Монарьова, який очолював молодіжну команду клубу U-21 та Віктора Гавриловича Догадайло, котрий залишається в тренерському штабі «Зірки».

Нагадаємо, 19 серпня, президент ФК “Зірка” Максим Березкін офіційно представив нового тренера команди – 29-річного аргентинця Даріо Друді.

DSC_0262

За цей період “Зірка” провела 11 офіційних матчів під керівництвом Друді, у яких здобула 3 перемоги, зазнала 7 поразок і один раз зіграла внічию.

друді стат

Поширити:

Залишити коментар:

коментар