Після матчу “Олександрія” – “Зірка” кропивницькі ультраси влаштували бійку

фото alsport.com.ua

Учора, 28 серпня, після матчу “Олександрія” – “Зірка” біля стадіону “Ніка” фанати кропивницької команди влаштували бійку.

Як пише alsport.com.ua, почалося все після другого голу у ворота “Зірки”. Один з олександрійських вболівальників з клубною трояндою підбіг до сектору гостей, і спровокував їх словами та діями. Ультрас зірвалися з місця, але не покинули територію сектора, звертаючись до поліції, щоб прибрали і заспокоїли надмірно активного вболівальника.

Під кінець гри стався конфлікт одного з вболівальників “Зірки” зі стюардом. За версією ультрасів “Зірки”, один зі стюардів став хапати його за футболку. Хлопець став відпиратися, після чого на допомогу стюардові побігло кілька співробітників спецпідрозділу в касках з кийками, які стали його добивати. Гостьова трибуна зірвалася з місця заступитися за свого, вийшло відбити його у поліції і довести до гостьового сектора. З якої причини стюард виявив агресію до фана, гості сказати не можуть. Кажуть, що не бачили початок конфлікту. І стверджують, що їх провокували весь другий тайм.

Далі фани “Зірки” покинули стадіон, але через деякий час почали прориватися назад через одні з воріт. Поліції та стюардам вдалося стримати їх.

Але події мали своє продовження після закінчення матчу. Як пише “Моя Олександрія”, покинувши стадіон, ультраси “Зірки” зібралися в районі кас і стали чекати “кривдників”, при цьому кидалися і на випадкових глядачів-олександрійців. У підсумку зав’язалася нова бійка, вже з кривавими наслідками.

Кілька уболівальників з обох сторін отримали по обличчю. Як повідомило джерело в поліції, є постраждалий житель Олександрії, 1989 року народження, з легкими тілесними ушкодженнями, який начебто написав заяву про побої.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар