Легкоатлетка з Олександрівки пробилась до фіналу змагань з бігу Олімпіади-2016

Тетяна Мельник, фото з соцмереж

Вихованка Олександрівської районної ДЮСШ Тетяна Мельник пробилася разом з партнерками у фінал естафети 4 по 400 метрів Олімпіади-2016 у Ріо-де-Жанейро.

“У кваліфікації Аліна Логвиненко, Ольга Бібік, Тетяна Мельник та Ольга Земляк показала свій найкращйи результат сезону 3:24.54 і фінішували другими (попереду тільки США) у своєму забігу. У загальному заліку результат українок – третій”, – повідомляється на сторінці НОК України та олімпійська команда/NOC of Ukraine and the Olympic Team у соцмережі Фейсбук.

Тетяна Мельник бігла у естафеті третьою, і, як і партнерки, змогла втримати вдалу позицію у забігу для лідера команди Ольги Земляк, яка бігла останньою. Саме Ольга Земляк довершила командну справу, і дійшла до фінішу другою після американок.

Вдало фінішувавши у забігу дівчата привітались на камеру словами “Слава Україні – Героям Слава” і заявили, що у фіналі вони “покажуть всім”.

Читайте Також: Член Олімпійської збірної України Тетяна Мельник: “Всі мрії здійснюються»

Фінал естафети 4 по 400 відбудеться 21 серпня о 4:00 за київським часом.

Тетяна Мельник виконала норматив на участь в Олімпійських іграх 2016 у Ріо-де-Жанейро у червні на Чемпіонаті України з легкої атлетики  в Луцьку.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар