Кіровоградщина: футбольний стадіон очікує вердикту УЄФА

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 8 червня, Олександрію відвідала комісія УЄФА з інспекції стадіонів. Понад три години чиновники оглядали КСК “Ніка” і перевіряли його готовність до Ліги Європи.

Пише “Моя Олександрія”

До складу комісії увійшли єврокомісари Арно Саргсян і Ілан Яблковскій, президент української Прем’єр-ліги Володимир Геннісон і заступник голови комітету з питань стадіонів та безпеки проведення змагань ФФУ Вадим Гольдін.

Стадіон-інспектори УЄФА оцінили якість газону, міряли поле і ворота, оглянули трибуни, турнікети і прилеглу територію. Потім настала черга підтрибунних приміщень – роздягалень, суддівської, кімнати для делегата УЄФА. Гості ставили багато питань, вели записи в блокнотах і анкетах, фотографували на планшет.

Комісія зустрілася з мером міста. Степан Цапюк передав лист, що місто здатне забезпечити матчі поліцією і рятувальниками. А в лікарнях є кваліфікований персонал.

“Нам не соромно за стадіон, – розповів Моїй Олександрії директор ФК “Олександрія” Дмитро Кітаєв. – Є недоліки, і ми будемо їх виправляти. Основний акцент комісія зробила на безпеку. Ми ознайомили їх з планом реконструкції, який вони взяли, щоб прикріпити до звіту. Тепер залишається чекати, поки УЄФА винесе свій вердикт “.

Нагадаємо, позавчора, 7 червня, Олександрія пройшла перевірку УЄФА з фінансового контролю. Клуб допущений до участі в Лізі Європи. Тепер вирішується допуск стадіону.

Фото прес-служби ФК “Олександрія”
Поширити:

Залишити коментар:

коментар