Футболісти кіровоградської “Зірки” отримали золоті медалі та кубок першої ліги

Кіровоградська “Зірка” офіційно стала чемпіоном першої футбольної ліги України. Сьогодні, 1 червня, після завершення матчу “Зірка” – “Гірник”, футболістів, тренерів, президента та функціонерів клубу нагородили золотими медалями. А капітан “Зірки” гордо здійняв над головою кубок першої ліги.

Церемонія нагородження відбулася на стадіоні “Зірка”, відразу по завершенню останнього матчу сезону, який кіровоградці виграли з рахунком 2:1.

Золоті медалі з рук президента Професіональної футбольної ліги України Сергія Макарова отримали гравці клубу, головний тренер Сергій Лавриненко та президент “Зірки” Максим Березкін, який до речі, сьогодні святкує свій день народження. Чи можливо було бажати кращого подарунку?

Також, почесними грамотами був нагороджений весь персонал футбольного клубу і стадіону.

У привітальному слові, президент ПФЛ Сергій Макаров відзначив, що “Зірка” досить впевнено виграла чемпіонат першої ліги, і привітав футболістів та всіх причетних до успіху клубу з виходом у Прем’єр-лігу.

“Ви готові приймати новий клуб у Прем’єр-лізі?”, – звернувся Сергій Макаров до присутнього на матчі президента Ліги Парі-матч Володимира Генінсона.

Зазначимо, що головний тренер “Зірки” Сергій Лавриненко отримав також нагороду, як кращий тренер першої ліги українського футбольного чемпіонату.

Отримавши медалі та кубок, новоспечені чемпіони, за традицією, пройшли коло пошани, дякуючи своїм відданим вболівальникам.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар