Матч Динамо – Шахтар судитимуть арбітри з Кропивницького

© football.ua | Віктор Копієвський

Сьогодні відбудуться матчі 1/8 фіналу Кубку України-2019/2020. Гру між київським “Динамо” та донецьким “Шахтарем” судитиме 29-річний арбітр із Кропивницького Віктор Копієвський. Допомагати Копієвскому будуть судді на лініях: кропивничанин Андрій Скрипка та Володимир Володін іх Херсону. Четвертий арбітр – Микола Балакін з Київської області. На матчі тестуватимуть систему VAR у режимі офлайн.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на ФФУ.

Гра розпочнеться о 19:30 на стадіоні НСК “Олімпійський” у Києві. Трансляція буде на телеканалі “2+2” та офіційному каналі “Динамо” в YouTube.

Як зазначають на сайті “Динамо“, рефері з Кропивницького в нинішньому сезоні працював на трьох Української Прем’єр-Ліги,  у яких показав 17 попереджень (у середньому – трохи менше шести за гру) та призначив два пенальті. У кожному з цих поєдинків брали участь або “Динамо”, або “Шахтар”. Зокрема, “біло-сині” обіграли в 1-му турі “Карпати” (2:0) та поступилися в 7-му турі “Десні” (1:2), а “гірники” у 4-му турі перемогли “Львів” (2:0).

Усього Динамо та Шахтар зіграли між собою 15 матчів у Кубку України:

  • 10 перемог “Шахтаря”, 5 перемог “Динамо”;
  • 24 голи “Шахтаря”, 13 голів “Динамо”.
  • Двічі переможець з’ясовувався в серії пенальті, де кожна з команд виграла по одному разу.

Окрім того, також в 1/8 фіналу сьогодні зіграють дві команди з Кіровоградщини. Петрівський “Інгулець” прийматиме вдома “Дніпро-1”, а в гості до “Олександрії” приїде луганська “Зоря”. На останньому матчі делегатом від Української асоціацїї футболу буде Віктор Безсмертний із Кропивницького.

Читайте також: Коноплянка вперше за 4 роки забив у Лізі чемпіонів

Поширити:

Залишити коментар:

коментар