Гол і асист Коноплянки не допомогли Шальке обіграти Кельн

© Schalke 04

Євген Коноплянка відзначився результативною передачою і голом у матчі з останньою командою турнірної таблиці – Кельном. Щоправда, це не допомогли втримати перемогу і матч закінчився з рахунком 2:2.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на FootballHub.

Українець став головним ньюзмейкером на футбольному полі у першому таймі виїзного матчу проти Кельна. Коноплянка віддав гольову передачу на 5 хвилині двобою на Емболо:

А на 23 хвилині Євген сам відзначився, перегравши захисника та голкіпера господарів поля:

Щоправда, індивідуальні здобутки українця виявилися вагомішими, аніж командні усього Шальке. На 26 хвилині господарі скоротили відставання зусиллями Біттенкурта, а за 7 хвилин до фінального свистка, коли Євгена вже не було на полі (його замінили на 64 хвилині), Кельн вирвав нічию завдяки м’ячу Ріссе (асистував, до речі, Біттенкурт, у якого у матчі проти Шальке теж гол плюс пас) – 2:2.

Команда Коноплянки зберігає за собою 2 сходинку у Бундеслізі, але відрив від Боруссії Ярмоленка тепер становить тільки два очка.

Нагадаємо, Євген Коноплянка у 32 турі чемпіонату Німеччини встановив унікальне досягнення для команди. М’яч українця в Рурському дербі проти дортмундської “Боруссії” (2:0) став для “Шальке” 2500 голом в німецькій Бундеслізі.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар