Триває ремонт дороги із Кропивницького в Київ

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Сміла / 23.04.2018 © Юлія Бабак

Наразі уже відремонтували ділянку дороги на виїзді зі Сміли (зі сторони Київського напрямку) та відновили ремонт на трасі Знам’янка Київ.

У прес-службі САД у Черкаській області Першій електронній газеті пояснили, що за ремонт ділянки на території Сміли відповідає місцева влада. Проте на території Смілянського району 20 квітня відновили роботи з поточного середнього ремонту.

На фото – виїзд зі Сміли перед розвилкою за напрямками Київ та Умань.

У прес-службі САД у Черкаській області інформують, що 20 квітня на автодорозі загального користування державного значення Н-01 Київ-Знам’янка у Смілянському районі Черкаської області відновлено роботи на ділянці км 216+00 – км 229+780 з поточного середнього ремонту.

Ремонт цієї ділянки автодороги було розпочато у 2017 році у межах передбаченого урядом фінансування. У 2018 продовжується відновлення автодоріг області за маршрутним принципом. Роботи із поточного середнього ремонту на замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області розпочала підрядна організація ТОВ «ПБС». Торік тут було влаштовано понад 6 км нового асфальтобетонного покриття.

В рамках поточного середнього ремонту цієї ділянки дороги буде проведено влаштування основи дорожнього одягу, стабілізація основи дорожнього одягу за технологією «холодний ресайклінг», влаштування вирівнюючого та верхнього шарів асфальтобетонного покриття. Також проводитимуться роботи із укріплення узбіч, влаштування з’їздів з дороги та зупиночних майданчиків та заміни дорожніх знаків.

Окрім того, на цій ділянці дороги проводитимуться роботи із ліквідації пучин на проїжджій частині із заміною всього конструктиву дорожнього одягу. Пучини буде ліквідовано на 700 метрах автодороги Н-01 Київ-Знам’янка.

У зв’язку із щоденним проведенням ремонтних робіт на вказаній автодорозі, в схему організації дорожнього руху на ділянках виконання робіт будуть вноситись зміни такі як, обмеження руху по окремих смугах, організація руху по смузі зустрічного руху, зниження швидкісного режиму. Усі зміни у дорожньому русі на ділянках проведення робіт будуть позначені відповідними технічними засобами організації безпеки дорожнього руху.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар