Кропивницький “Золотой вєк” впевнено переграв “Харківських соколів” і у другому матчі

© sportreporter.com.ua

На відміну від суботнього матчу «Золотого вєка» і «Харківських соколів», в якому гості гідно чинили опір у першій половині, в недільному протистоянні сил у харків’ян вистачило тільки на стартову чверть. А потім господарі майданчика спокійно і методично нарощували свою перевагу і здобули другу переконливу перемогу – 114:74.

Тут, чесно кажучи, описувати особливо нічого, коли одна команда грає в своє задоволення, а друга – нічого не може протиставити суперникам, здаючись переможцям задовго до фінальної сирени.

Ще потрібно враховувати, що кропивничанам в четвер належить зіграти матч-відповідь кубкового поєдинку з «Черкаськими мавпами» і потрібно було максимально поберегти сили. Але зараз ротація нашого складу така, що дозволяє безболісно перегравати конкурентів не дуже високого рівня.

Ні, у харків’ян є пара-трійка непоганих майстрів, але їх зусиль явно недостатньо, щоб на рівних весь поєдинок протистояти кропивницькій команді з рівноцінними виконавцями. Ну, достатньо сказати, що сьогодні десятиочкову межу перетнули відразу п’ять наших гравців і ще троє набрали по 9 пунктів, а у гостей основне навантаження було покладено на плечі чотирьох баскетболістів.

Загалом, це було більше тренуванням з підвищеною мотивацією з відпрацюванням можливих тактичних варіантів і комбінацій на майбутню гру з черкащанами, де, напевно, баскетболісти «Золотого вєка» постараються спростувати песимістичні прогнози фахівців і не тільки дати бій явним фаворитам, але і докладуть усіх зусиль, щоб переграти представників елітного дивізіону.

Чемпіонат України. Вища ліга. 5-й тур. Другий матч. Кропивницький. Спортивний зал ФФВ ЦДПУ. 10 грудня 2017 року.

«Золотой вєк» (Кропивницький) – «Харківські соколи» (Харків) – 114:74 (25:22, 28:18, 26:20, 35:14).

«ЗВ»: Дробязко – 14 очок, 4 підбирання, 1 передача, 1 перехоплення, 1 втрата; Юрченко – 15 очок, 5 підбирань, 2 передачі, 3 блок-шоти, 2 втрати; Масальський – 14 очок, 3 підбирання, 4 передачі, 3 перехоплення, 1 втрата; Цибін – 3 очка, 3 підбирання, 5 передач, 1 втрата; Антонець – 9 очок, 4 підбирання, 4 передачі, 2 втрати; Унгурян – 25 очок, 4 підбирання, 4 передачі, 4 перехоплення, 1 втрата; Моторчук – 14 очок, 11 підбирань, 2 перехоплення; Сосой – 9 очок, 1 підбирання, 11 передач, 1 втрата; Козловець – 3 очка, 1 передача.


Юрій Ілючек, SportРепортер

Поширити:

Залишити коментар:

коментар