Кропивничанин привіз медаль із молодіжного чемпіонату Європи зі скелелазіння у Франції

Фото: press-centr.com

Із 24 по 26 листопада у Сент-Етьєні (Франція) відбувся молодіжний чемпіонат Європи зі скелелазіння.Учень комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №1 міської ради Кропивницького Ярослав Ткач переміг у змаганнях на швидкість, а в комбінованому заліку посів сьоме місце.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на сайт міськради.

Тренує юного скелелаза Микола Побережець.

Нагадаємо, з 17 по 19 лютого 2017 року в м. Кривий Ріг відбувався Чемпіонат України зі скелелазіння (болдерінг – лазіння на складність) серед студентів, який входить у програму фінальних змагань ХІІІ літньої Універсіади України 2017 року. ЦДПУ ім. В. Винниченка представляла команда туристичного клубу «Мандри», яка  на цих змаганнях посіла третє загальнокомандне місце.

А 16-21 травня, у Дніпрі відбувся Чемпіoнат України зі скелелазіння серед чoловіків та жінок (чoтири види програм: швидкість, труднiсть, бoлдеринг, багатoборство). У кoмандному заліку серед дев’яти регіoнів Кіровоградська область посіла в швидкості і в багатоборстві 4 місця, а в труднoсті і бoлдерингу 5 місця.

Також із 13 по 18 червня, у тому ж таки місті Дніпро відбувся Чемпіонат України із скелелазіння серед юнаків та юніорів. Кіровоградщину на змаганнях на швидкість, трудність, болдеринг та багатоборство представляли вісім спортсменів, які завоювали призові медалі різного ґатунку.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар