БК “Золотой Век” повертається з Сум із двома перемогами

Фото: БК "Золотой Век"

Кропивницький «Золотой Век» Георгія Ступенчука у Сумах двічі подужав команду Андрія Бєлозерського «СумДУ». Обидві гри кропивничани виграли з великим відривом.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на ФБКО.

На правах господарів сумчани активно розпочали стартову десятихвилинку, протягом якої тривалий час вели у рахунку. За три хвилини до закінчення першої чверті «СумДУ» на чолі з добре відомими кропивницьким уболівальникам Глібом Бузько та Сергієм Глинчаком, а також активним Ігорем Стародубом заволоділи 7-очковою перевагою. У цей момент Георгій Ступенчук взяв тайм-аут, після якого кропивничани дещо перебудувалися і ще до кінця чверті змогли наздогнати господарів і вийти вперед – 27:26.

У другій чверті «Золотой Век» остаточно «освоївся» на майданчику і заграв ще активніше. Як наслідок, на велику перерву гості пішли із комфортною перевагою – 59:48. Однак сумчани навіть і не думали здаватися, вигравши третю десятихвилинку – 22:19 та скоротивши відставання у рахунку до 8 пунктів.

Інтрига жила і протягом заключної чверті, під час якої господарі будь-що намагалися уникнути поразки. Однак у ці хвилини команда Георгія Ступенчука зіграла впевнено і довела гру до логічної перемоги – 97:81 (27:26, 32:22, 19:22, 19:11).

Найрезультативнішими гравцями у складі кропивницького клубу стали Олександр Дробязко (29 очок), Олексій Масальський, Владислав Унгурян (по 13 очок) і Сергій Юрченко (12 очок).

Недільний поєдинок виявився для команди Георгія Ступенчука не менш складним, ніж перша гра.  Господарі під керівництвом екс-наставника «Золотого Века» Андрія Бєлозерського доклали максимум зусиль для того, щоб реабілітуватися за першу поразку і здобути позитивний результат вже у другій зустрічі туру.

І хоча протягом левової частини поєдинку гравці «Золотого Века» володіли відчутною ігровою та очковою перевагою, сумчанам щоразу вдавалося «повертатися у гру» і відновлювати інтригу у протистоянні. У підсумку доля другого матчу вирішувалася у заключній чверті, яку господарі розпочали активніше і були близьким до того, щоб наздогнати суперників у рахунку.

Однак кропивницька команда продовжувала грати сконцентровано, відповідаючи на вдалі дії господарів своїми результативними атаками. Таким чином, гості відстояли переможний результат і відсвяткували другу перемогу у протистоянні  – 81:92 (17:19, 17:18, 21:28, 26:27).

Найрезультативнішими гравцями у складі «Золотого Века» у неділю стали Олександр Дробязко, який оформив дабл-дабл (20 очок, 12 підбирань), Владислав Унгурян (22 очки), Богдан Сосой (18 очок) і Володимир Цибін (10 очок).

БК “Золотой Век”
Поширити:

Залишити коментар:

коментар