“Зірка” і “Верес” розійшлися безгольовою нічиєю у Львові

Фото: footboom.net

П’ятнадцятий тур УПЛ починався поєдинком у Львові між Вересом і Зіркою. У першому колі команда Юрія Вірта здобула впевнену виїзну перемогу, тому сьогоднішні гості хотіли взяти реванш. Команда з Рівного веде свою боротьбу в першій шістці, а підопічні Романа Монарьова, в свою чергу, тільки мріють про потрапляння в ту частину таблиці. Матч був динамічним із обопільними гольовими моментами, проте гра закінчилася із нічийним рахунком – 0:0.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на football.ua.

На перших хвилинах зустрічі команди не демонстрували високих швидкостей, придивляючись один до одного. Небезпечні моменти стали виникати лише до середини тайму, коли Карасюк відмінно зловив м’яч на ногу і пробив з-за меж штрафного майданчика у штангу, а добивання Сергійчука виявилося неточним. Для відповіді Зірці знадобилося декілька миттєвостей – шикарну комбінацію розіграли гості, але завершальному удару Загальського з карного майданчику забракло влучності.

Втім, на цьому команди трохи заспокоїлися і вирішили вести боротьбу за центр поля. Був навіть момент, коли зійшлися Пепе і Сергійчук, але арбітр досить лояльно розсудив епізод, не нагородивши учасників попередженнями. На перерву команди пішли за “сухого” рахунку на табло.

На початку другого тайму на полі з’явився Максим Прядун. Вже через кілька хвилин гравець молодіжної збірної України міг відкривати рахунок, однак нападник не зміг в ближньому бою переграти Олександра Бандуру. Відмінний шанс було втрачено. Верес, до речі, відповів відразу. Після подачі Василя Кобіна з кутового, удар наносив Володимир Адамюк, але Євген Паст встиг виставити ногу і врятувати команду.

Надалі колективи по черзі володіли ініціативою, але до вірних моментів справа так і не доходила. Звично були активні Ростислав Волошинович і Михайло Сергійчук, але із загрозою від цього дуету оборона гостей справлялася. Зірка, до речі, теж непогано виглядала в атаці, але дійсно здивувати захист суперника так і не вдалося. Фінальний свисток арбітра зафіксував “нулі” на табло.

УПЛ. 15-й тур

Львів, стадіон “Україна”

“Верес” (Рівне) – “Зірка” (Кропивницький) 0:0

“Верес”: Бандура, Карасюк, Кобін, Пасіч (Котляр 14), Борзенко (Западня 70), Волошинович, Морозенко, Сергійчук (Палагнюк 84), Сімінін, Степанюк, Адамюк

“Зірка”: Паст, Цюпа, Чічіков, Пепе, Петров (Панфілов 90+3), Рассадкін (Прядун 55), Маткобожик, Загальский (Фаворов 66), Полегенько, Драченко, Качараба

Попередження: Сімінін 80, Адамюк 90+3 – Петров 34, Качараба 45+3, Драченко 85

Поширити:

Залишити коментар:

коментар