Палаючі автівки та побиті позашляховики: у ДТП на Рівненщині загинув 29-річний кропивничанин

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Джерело: rv.npu.gov.ua

Смертельна дорожньо-транспортна пригода трапилася третього листопада близько опівдня на автодорозі «Київ-Чоп» у селі Біла Криниця Рівненського району. 29-річний мешканець Кропивницького, водій автомобіля «DAF» з напівпричепом здійснив наїзд на стоячий автовоз «DAF». Обидва автовози їхали з республіки Чехія та перевозили по шість автомобілів «Hyundai Tucson». Одна із вантажівок загорілася. За кермом був 29-річний кропивничанин – чоловік загинув. Окрім автовозів, у ДТП постраждали ще декілька автівкок – від удару по інерції палаюча вантажівка продовжила рух та зіткнулась з автомобілем «Scania», який у свою чергу зіткнувся з бензовозом «МАН».

За інформацією відділу комунікації поліції  Рівненської області, унаслідок зіткнення двох автовозів «Daf» 29-річний мешканець Кропивницького, водій однієї із вантажівок загинув. Його тіло, яке затисло, вирізаюли рятувальники.

Водій іншої вантажівки, 38-річний житель Запорізької області отримав незначні ушкодження. Крім того, під час ДТП механічні ушкодження отримали ще два транспортні засоби.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 29-річний мешканець Кропивницького, водій автомобіля «DAF» з напівпричепом рухався зі сторони Рівного в напрямку столиці. У селі Біла Криниця він проявив неуважність та здійснив наїзд на стоячий автовоз «DAF» під керуванням 39-річного жителя Запорізької області, який якраз зупинився у колоні на червоний сигнал світлофору.

Внаслідок зіткнення автовоз, яким керував 39-річний мешканець Запорізької області загорівся, водію, на щастя, вдалося вибратися з кабіни неушкодженим. Від удару по інерції палаюча вантажівка продовжила рух та зіткнулась з автомобілем, який стояв попереду у колоні на червоний сигнал світлофору. А саме, з автомобілем «Scania» з напівпричепом під керуванням громадянина Туреччини, який у свою чергу зіткнувся з бензовозом «МАН».

У результаті ДТП 29-річний водій автовоза, мешканець Кропивницького від отриманих травм загинув на місці, тіло затисло у кабіні його дістали рятувальники. Ніхто більше не постраждав.

Обидва автовози їхали з республіки Чехія та перевозили по шість автомобілів «Hyundai Tucson». Один з автомобілів «DAF» повністю знищено вогнем, також вогнем пошкоджено чотири з шести позашляховиків, які перевозили у автопричепі. Крім того, автомобіль «Scania», бензовоз «МАН» та позашляховики з іншої вантажівки отримали механічні пошкодження.

Слідчі за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. У межах розслідування поліцейські встановлюють усі обставини інциденту.

Нагадаємо, уночі, 1 листопада, у Світловодську сталася ДТП. Водій ВАЗ 2106 їхав по вулиці Героїв України, не впорався з керуванням і врізався в огорожу Обеліску Слави (монумент на честь 20-ї річниці закінчення Другої Світової війни – ред.) та впав на дорогу майже з двометрової висоти.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар